2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 9 Aralık 2020 #11 Saltopat dedi: Kaspersky, cihazımda olan reklam virüslerini bulamamış ve Malwarebytes bulmuştu. O yüzden bence Malwarebytes. Malwarebytes'in yanına AdwCleaner iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız Malwarebytes antivirüs değildir ve tam koruma sağlayamaz. O yüzden arkadaşa ikisini de kur dedim.
Saltopat dedi: Kaspersky, cihazımda olan reklam virüslerini bulamamış ve Malwarebytes bulmuştu. O yüzden bence Malwarebytes. Malwarebytes'in yanına AdwCleaner iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız Malwarebytes antivirüs değildir ve tam koruma sağlayamaz. O yüzden arkadaşa ikisini de kur dedim.
rydn Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 9 Aralık 2020 #12 İkisini de kur. İkisi aynı şeyler değil.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #13 222744 dedi: İkisinin de kullanım amacı farklı. İkisini de kur. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Hocam yalnız Malwarebytes antivirüs değildir ve tam koruma sağlayamaz. O yüzden arkadaşa ikisini de kur dedim. Genişletmek için tıkla... rydn dedi: İkisini de kur. İkisi aynı şeyler değil. Genişletmek için tıkla... İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur.
222744 dedi: İkisinin de kullanım amacı farklı. İkisini de kur. Genişletmek için tıkla... 222744 dedi: Hocam yalnız Malwarebytes antivirüs değildir ve tam koruma sağlayamaz. O yüzden arkadaşa ikisini de kur dedim. Genişletmek için tıkla... rydn dedi: İkisini de kur. İkisi aynı şeyler değil. Genişletmek için tıkla... İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #14 Bahadrr dedi: İkisi olmaz. Birini indireceğim hangisini indireyim? Genişletmek için tıkla... İkisi de olmaz bence. Kaspersky reklam çıkarıyor haberin olsun. Ben şahsen Windows Defender kullanıyorum
Bahadrr dedi: İkisi olmaz. Birini indireceğim hangisini indireyim? Genişletmek için tıkla... İkisi de olmaz bence. Kaspersky reklam çıkarıyor haberin olsun. Ben şahsen Windows Defender kullanıyorum
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #15 Sparus dedi: İkisi de olmaz bence. Kaspersky reklam çıkarıyor haberin olsun. Ben şahsen Windows Defender kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız Windows Defender çok kötü Kaspersky gayet güzel bir seçenek.
Sparus dedi: İkisi de olmaz bence. Kaspersky reklam çıkarıyor haberin olsun. Ben şahsen Windows Defender kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yalnız Windows Defender çok kötü Kaspersky gayet güzel bir seçenek.
rydn Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 9 Aralık 2020 #16 m3081 dedi: İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Malwerbytes ile Kaspersky aynı şey değil.
m3081 dedi: İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Malwerbytes ile Kaspersky aynı şey değil.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 9 Aralık 2020 #17 m3081 dedi: İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Malwarebytes antivirüs değil o yüzden çakışmaz. O sadece bir antimalware. Hatta @24099 @Murat5038 hocam sizlerin görüşü nedir?
m3081 dedi: İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Malwarebytes antivirüs değil o yüzden çakışmaz. O sadece bir antimalware. Hatta @24099 @Murat5038 hocam sizlerin görüşü nedir?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 9 Aralık 2020 #18 m3081 dedi: İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Gerçek zamanlı koruması kapalı şekilde MBAM kullanılabilir yalnızca tarama amaçlı. Konu başlığına gelecek olursak da kesinlikle Kaspersky derim bu ikisi arasından ki öyle de zaten.
m3081 dedi: İki antivirüs çakışma yaparak mavi ekrana sebep olabilir ve performans düşüşü olur. Genişletmek için tıkla... Gerçek zamanlı koruması kapalı şekilde MBAM kullanılabilir yalnızca tarama amaçlı. Konu başlığına gelecek olursak da kesinlikle Kaspersky derim bu ikisi arasından ki öyle de zaten.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #19 Antivirus ve Antimalware aynı şey değil, elma ile armutu karşılaştırmayın artık. MBAM'ı kurduğunuzda deneme sürümünü iptal edip gerçek zamanlı korumasını kapatın, bu sayede herhangi bir çakışma yaşamazsınız.
Antivirus ve Antimalware aynı şey değil, elma ile armutu karşılaştırmayın artık. MBAM'ı kurduğunuzda deneme sürümünü iptal edip gerçek zamanlı korumasını kapatın, bu sayede herhangi bir çakışma yaşamazsınız.