Malwarebytes web site blocked due to trojan bildirimi nedir?

Thomas Shelby00

Decapat
Daha fazla  
Hayatımda hiç korsan oyun indirmedim fakat çok FIFA 16 oynayasım geldi. Geçen ay, en güvenilir site denen FitGirl Repack'ten indirmeye karar verdim. Kendi sitesinden indirdim, çakmalarından değil. Oyunu oynadım, PC'de bir yavaşlık yok. Günlük olarak Kaspersky, Malwarebytes ve Windows'un virüs taramasını yapıyorum, bir sorun yok ve her şey iyi gidiyor.

Bugün tekrar indirmek istedim; virüs falan yok, bir kariyer atarım diye düşündüm. qBittorrent'ten indirirken Malwarebytes sürekli uyarı vermeye başladı. İlk indirdiğimde Malwarebytes yüklü değildi. Oyunu kurup açtıktan sonra Malwarebytes'ı yükleyip PC'yi tamamen taramıştım ve sorun çıkmamıştı. Fakat aynı dosyayı Malwarebytes halihazırda yüklüyken indirmeye çalışınca "Web sitesi bloklandı" uyarısı verip durdu.

Kısacası, oyun kuruluyken Malwarebytes ile tarayınca virüs bulmuyor fakat Malwarebytes yüklüyken oyunu indirince uyarı veriyor. Şimdi bu dosya virüslü müdür değil midir? PC risk altında mıdır değil midir? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• tech.png
    tech.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda hiç korsan oyun indirmedim fakat çok FIFA 16 oynayasım geldi. Geçen ay, en güvenilir site denen FitGirl Repack'ten indirmeye karar verdim. Kendi sitesinden indirdim, çakmalarından değil. Oyunu oynadım, PC'de bir yavaşlık yok. Günlük olarak Kaspersky, Malwarebytes ve Windows'un virüs taramasını yapıyorum, bir sorun yok ve her şey iyi gidiyor.

Bugün tekrar indirmek istedim; virüs falan yok, bir kariyer atarım diye düşündüm. qBittorrent'ten indirirken Malwarebytes sürekli uyarı vermeye başladı. İlk indirdiğimde Malwarebytes yüklü değildi. Oyunu kurup açtıktan sonra Malwarebytes'ı yükleyip PC'yi tamamen taramıştım ve sorun çıkmamıştı. Fakat aynı dosyayı Malwarebytes halihazırda yüklüyken indirmeye çalışınca "web sitesi bloklandı" uyarısı verip durdu.

Kısacası, oyun kuruluyken Malwarebytes ile tarayınca virüs bulmuyor fakat Malwarebytes yüklüyken oyunu indirince uyarı veriyor. Şimdi bu dosya virüslü müdür değil midir? PC risk altında mıdır değil midir? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

Crack oyun indiriyorsunuz uyarı vermesi gayet normal paronayaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı