Malwarebytes "web site blocked due to trojan" hatası

Kanye west

Centipat
Daha fazla  
qBittorrent üzerinden film indiriyordum, Malwarebytes sürekli başlıkta yazdığım bildirimi spamlıyor. Kaspersky tam taramada bir şey bulmadı. Ciddiye alınır mı?

Malwarebytes Premium Trial  4.6.1 2.09.2023 11_15_49.png

Son düzenleyen: Moderatör:
qBittorrent üzerinden film indiriyordum, Malwarebytes sürekli başlıkta yazdığım bildirimi spamlıyor. Kaspersky tam taramada bir şey bulmadı. Ciddiye alınır mı?

Eki Görüntüle 1927846
Virüslü websitesine girmeye çalışmışsınız, Malwarebytes engellemiş. Veya bir uygulama bir IP adresine veri gönderimi yapmaya çalışmış.

Resimde görünen üzere qBitTorrent adlı uygulama bir Zararlı bir IP adresine veri göndermeye çalışmış. Malwarebytes bağlantıyı kesmiş.

Virüslü web sitesine girmeye çalışmışsınız, Malwarebytes engellemiş. Veya bir uygulama bir IP adresine veri gönderimi yapmaya çalışmış.

Resimde görünen üzere qBitTorrent adlı uygulama bir zararlı bir IP adresine veri göndermeye çalışmış. Malwarebytes bağlantıyı kesmiş.

Ne yapmalıyım hocam antivirüs programları tehdit bulamıyor cihazımda crackli vb bir yazılım yok sacece film indirmek için qBitTorrent indirmiştim onunda güvenilir olduğunu söyledikleri için kullandım format gerekir mi qbiti silsem yeterli olur mu?

Ne yapmalıyım hocam antivirüs programları tehdit bulamıyor cihazımda crackli vb bir yazılım yok sacece film indirmek için qBitTorrent indirmiştim onunda güvenilir olduğunu söyledikleri için kullandım format gerekir mi qbiti silsem yeterli olur mu?
qBit'i silmeniz yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı