A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #11 Talhas_z5z dedi: Scan yazan yere bastım doğru tam tarama diye bahsettiğim o işte. Eki Görüntüle 1470788 Genişletmek için tıkla... Custom scani seçin, oradan scan for rootkitsi seçin. Çok uzun sürebilir sadece bekleyin.
Talhas_z5z dedi: Scan yazan yere bastım doğru tam tarama diye bahsettiğim o işte. Eki Görüntüle 1470788 Genişletmek için tıkla... Custom scani seçin, oradan scan for rootkitsi seçin. Çok uzun sürebilir sadece bekleyin.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #12 Fıratt10 dedi: O tam tarama değil tehdit taramasıdır. Tehdit taraması, etkin kötü amaçlı yazılımları tespit eder. Genişletmek için tıkla... Peki diskte virüs bulması tam taramada bulmaması. Aqely dedi: Custom scani seçin, oradan scan for rootkitsi seçin. Çok uzun sürebilir sadece bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs silindi ama emin değilim her yerden temizlendiğine yapsam olur mu?
Fıratt10 dedi: O tam tarama değil tehdit taramasıdır. Tehdit taraması, etkin kötü amaçlı yazılımları tespit eder. Genişletmek için tıkla... Peki diskte virüs bulması tam taramada bulmaması. Aqely dedi: Custom scani seçin, oradan scan for rootkitsi seçin. Çok uzun sürebilir sadece bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs silindi ama emin değilim her yerden temizlendiğine yapsam olur mu?
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #13 Talhas_z5z dedi: Peki diskte virüs bulması tam taramada bulmaması. Hocam virüs silindi ama emin değilim her yerden temizlendiğine yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Karantina bölümü var, ordan silmeniz gerek.
Talhas_z5z dedi: Peki diskte virüs bulması tam taramada bulmaması. Hocam virüs silindi ama emin değilim her yerden temizlendiğine yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Karantina bölümü var, ordan silmeniz gerek.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #14 Talhas_z5z dedi: Peki diskte virüs bulması tam taramada bulmaması. Genişletmek için tıkla... Bakın dikkatli okuyun. Threat scan Tam tarama değildir aktif kötü amaçlı yazılımlar varsa onları tespit eder. Malwarebytes'ta tam tarama seçeneği yoktur. Tam sistem taraması için özel tarama kısmından sürücüleri seçmeniz gerekir.
Talhas_z5z dedi: Peki diskte virüs bulması tam taramada bulmaması. Genişletmek için tıkla... Bakın dikkatli okuyun. Threat scan Tam tarama değildir aktif kötü amaçlı yazılımlar varsa onları tespit eder. Malwarebytes'ta tam tarama seçeneği yoktur. Tam sistem taraması için özel tarama kısmından sürücüleri seçmeniz gerekir.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #15 Aqely dedi: Karantina bölümü var, oradan silmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Oradan sildim temiz disk ve CPU kullanımı eskiye göre bayağı düştü ama PC anlamadığım şekil uçak sesi çıkarıyor.
Aqely dedi: Karantina bölümü var, oradan silmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Oradan sildim temiz disk ve CPU kullanımı eskiye göre bayağı düştü ama PC anlamadığım şekil uçak sesi çıkarıyor.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #16 Talhas_z5z dedi: Oradan sildim temiz disk ve CPU kullanımı eskiye göre bayağı düştü ama PC anlamadığım şekil uçak sesi çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü Malwarebytes CPU kullanıyor, bilgisayarında ısınmasını engellemek için fanı tüm gücünde çalıştırıyor.
Talhas_z5z dedi: Oradan sildim temiz disk ve CPU kullanımı eskiye göre bayağı düştü ama PC anlamadığım şekil uçak sesi çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü Malwarebytes CPU kullanıyor, bilgisayarında ısınmasını engellemek için fanı tüm gücünde çalıştırıyor.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #17 Aqely dedi: Çünkü Malwarebytes CPU kullanıyor, bilgisayarında ısınmasını engellemek için fanı tüm gücünde çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes arkada çalışıyor ve işlem yapmıyorum sadece GameLoop'ta CoD Mobile açık. Aqely dedi: Custom scani seçin, oradan scan for rootkitsi seçin. Çok uzun sürebilir sadece bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o seçeneği bulamadım. Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
Aqely dedi: Çünkü Malwarebytes CPU kullanıyor, bilgisayarında ısınmasını engellemek için fanı tüm gücünde çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes arkada çalışıyor ve işlem yapmıyorum sadece GameLoop'ta CoD Mobile açık. Aqely dedi: Custom scani seçin, oradan scan for rootkitsi seçin. Çok uzun sürebilir sadece bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o seçeneği bulamadım.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #18 Talhas_z5z dedi: Hocam o seçeneği bulamadım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı açın, ekran resmi atın.
Talhas_z5z dedi: Hocam o seçeneği bulamadım. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'ı açın, ekran resmi atın.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #19 Talhas_z5z dedi: Hocam o seçeneği bulamadım. Genişletmek için tıkla... Arayüzde ortada bulunan "scanner" bölümüne tıklayın>daha sonra Advanced Scanners'a gelin>karşınıza gelen ekranda "configure scan" butonuna basın.
Talhas_z5z dedi: Hocam o seçeneği bulamadım. Genişletmek için tıkla... Arayüzde ortada bulunan "scanner" bölümüne tıklayın>daha sonra Advanced Scanners'a gelin>karşınıza gelen ekranda "configure scan" butonuna basın.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #20 Fıratt10 dedi: Arayüzde ortada bulunan "scanner" bölümüne tıklayın>daha sonra Advanced Scanners'a gelin>karşınıza gelen ekranda "configure scan" butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Aqely dedi: Malwarebytes'ı açın, ekran resmi atın. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkür ederim dün tarama yaptığında virüs bulamadı bu sabaha hiçbir şey değiştirmeden tarama yapmış 17 virüs buldu taramayı kendisi yapmış.
Fıratt10 dedi: Arayüzde ortada bulunan "scanner" bölümüne tıklayın>daha sonra Advanced Scanners'a gelin>karşınıza gelen ekranda "configure scan" butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Aqely dedi: Malwarebytes'ı açın, ekran resmi atın. Genişletmek için tıkla... Buldum teşekkür ederim dün tarama yaptığında virüs bulamadı bu sabaha hiçbir şey değiştirmeden tarama yapmış 17 virüs buldu taramayı kendisi yapmış.