Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #31 CryL0rd dedi: Sizin yaptığınız tam tarama değil. Tam tarama yapmak için yönerge: Genişletmek için tıkla... Tam tarama için yönergeyi belirtmiştim.
CryL0rd dedi: Sizin yaptığınız tam tarama değil. Tam tarama yapmak için yönerge: Genişletmek için tıkla... Tam tarama için yönergeyi belirtmiştim.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 794 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #32 Fıratt10 dedi: Tam tarama için yönergeyi belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulmuştum zaten arkadaş tekrar yazmış.
Fıratt10 dedi: Tam tarama için yönergeyi belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulmuştum zaten arkadaş tekrar yazmış.
C CryL0rd Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #33 Fıratt10 dedi: Tam tarama için yönergeyi belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Sizin belirtmeniz benim belirtemeyeceğim anlamına gelmez. Hem siz fotoğraflı anlatmamışsınız. İleride sorun yaşayanlar için ek bir kaynak olur benim ki de.
Fıratt10 dedi: Tam tarama için yönergeyi belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Sizin belirtmeniz benim belirtemeyeceğim anlamına gelmez. Hem siz fotoğraflı anlatmamışsınız. İleride sorun yaşayanlar için ek bir kaynak olur benim ki de.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.720 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #34 CryL0rd dedi: Sizin belirtmeniz benim belirtemeyeceğim anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey söylemeye çalışmadım. Yanlış anlamışsınız.
CryL0rd dedi: Sizin belirtmeniz benim belirtemeyeceğim anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey söylemeye çalışmadım. Yanlış anlamışsınız.
C CryL0rd Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #35 Fıratt10 dedi: Öyle bir şey söylemeye çalışmadım. Yanlış anlamışsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım, kusura bakmayın
Fıratt10 dedi: Öyle bir şey söylemeye çalışmadım. Yanlış anlamışsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım, kusura bakmayın