W woeo2 Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Neredeyse 1 ay önce denediğimde yine aynı hatayı veriyordu. Belki GoodbyeDPI ile alakalıdır diye onu kapattım yine de olmadı yani anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025
Neredeyse 1 ay önce denediğimde yine aynı hatayı veriyordu. Belki GoodbyeDPI ile alakalıdır diye onu kapattım yine de olmadı yani anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çözüm gorko 22 Haziran 2025 Neden bilmiyorum fakat Malwarebytes'i bende indiremiyorum, bu ülkede indirilemiyor hatası veriliyordu. VPN ile indirmeyi dener misiniz?
Neden bilmiyorum fakat Malwarebytes'i bende indiremiyorum, bu ülkede indirilemiyor hatası veriliyordu. VPN ile indirmeyi dener misiniz?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 Neden bilmiyorum fakat Malwarebytes'i bende indiremiyorum, bu ülkede indirilemiyor hatası veriliyordu. VPN ile indirmeyi dener misiniz? Artı 2 Eksi Çözüm
Neden bilmiyorum fakat Malwarebytes'i bende indiremiyorum, bu ülkede indirilemiyor hatası veriliyordu. VPN ile indirmeyi dener misiniz?
KS KS W woeo2 Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #3 Zaten GoodbyeDPI var fakat farklı bir VPN'le deniyorum şimdi. gorko dedi: Neden bilmiyorum fakat Malwarebytes'i bende indiremiyorum, bu ülkede indirilemiyor hatası veriliyordu. VPN ile indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... VPN'le yüklemeyi denedim ve yüklendi. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Zaten GoodbyeDPI var fakat farklı bir VPN'le deniyorum şimdi. gorko dedi: Neden bilmiyorum fakat Malwarebytes'i bende indiremiyorum, bu ülkede indirilemiyor hatası veriliyordu. VPN ile indirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... VPN'le yüklemeyi denedim ve yüklendi.
K Kaycee273 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #4 Nazmi o senin bilgisayarla alakalı win 11 türkiyeden girine öyle yaşanıyor Artı 0 Eksi