Akugoi Femtopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Haziran 2024 #1 Malwarebytes'den tarama yaptığımda böyle virüsler çıktı. RAT'den şüpheleniyordum bu çıkan virüsler çok mu tehlikeli? Format atsam geçer mi? Yardımcı olursanız sevinirim Dosya Ekleri image.png 62,4 KB · Görüntüleme: 101
Malwarebytes'den tarama yaptığımda böyle virüsler çıktı. RAT'den şüpheleniyordum bu çıkan virüsler çok mu tehlikeli? Format atsam geçer mi? Yardımcı olursanız sevinirim
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 15 Haziran 2024 #2 13 tane virüs tespit edilmiş 6 tane atmışsınız. Üsttekiler nedir? Windows kurulumunu KMSpico ile yapmış sanırım bilgisayarcınız. Artı 0 Eksi
13 tane virüs tespit edilmiş 6 tane atmışsınız. Üsttekiler nedir? Windows kurulumunu KMSpico ile yapmış sanırım bilgisayarcınız.
Peuxhell Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 Hile yazılımı kurmuşsun galiba format atarsan gider sıkıntı olmaz. Artı -3 Eksi
son anda necip Hectopat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 161 Çözümler 2 Yer İdlib, Suriye 15 Haziran 2024 #4 Muhtemelen sahte Windows kullanıyorsunuz. KMS ile windowsu aktifleştirmişsiniz. Windowsu aktifleştirmeden kullanın veya bir lisans anahtarı satın alın. Artı 0 Eksi
Muhtemelen sahte Windows kullanıyorsunuz. KMS ile windowsu aktifleştirmişsiniz. Windowsu aktifleştirmeden kullanın veya bir lisans anahtarı satın alın.
KS KS Akugoi Femtopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Haziran 2024 #5 pawEn dedi: 13 tane virüs tespit edilmiş 6 tane atmışsınız. Üsttekiler nedir? Windows kurulumunu KMSpico ile yapmış sanırım bilgisayarcınız. Genişletmek için tıkla... Üsttekilerde aynı virüsler. Norton satın alıp tam tarama yaptım bu sefer bir şey çıkmadı. Teşekkür ederim. Peuxhell dedi: Hile yazılımı kurmuşsun galiba format atarsan gider sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar verir mi? Artı 0 Eksi
pawEn dedi: 13 tane virüs tespit edilmiş 6 tane atmışsınız. Üsttekiler nedir? Windows kurulumunu KMSpico ile yapmış sanırım bilgisayarcınız. Genişletmek için tıkla... Üsttekilerde aynı virüsler. Norton satın alıp tam tarama yaptım bu sefer bir şey çıkmadı. Teşekkür ederim. Peuxhell dedi: Hile yazılımı kurmuşsun galiba format atarsan gider sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar verir mi?