Malwarebytes'in bulduğu garip Trojan

Makaleler
9
Daha fazla  
Merhaba dün bilgisayarıma Malwarebytes yükleyip kullanmaya başladım.
Ne zaman War Thunder adlı oyunu açmaya kalksam program uyarı veriyor ve bana açılabilecek bir web sitesini engellediğini ve bu web sitesinde Trojan bulunduğunu belirtiyor. Location kısmındaki IP adresini arattığım zaman da gene Trojan uyarısı veriyor ve siteye girişimi engelliyor. Dosya konumu olarak ise War Thunder'in yüklü olduğu klasör belirtiliyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Yaptığım virüs taramalarında hiç bir sonuç bulamadım. Bununla beraber yalnızca War Thunder klasörünü de tarattım ama bir şey bulamıyorum nedense... War Thunder oyununu açtığım zaman hep güncelleme kontrolü yapıyor oyun ama bu kontrolü Steam üzerinden değilde kendi serveri üzerinden yapıyor. Acaba bununla alakalı olabilir mi ?

Ekran Alıntısı3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
War Thunder'in kendine ait bir anti hile sistemi ve ek olarak Easy Anti-Cheat sistemi var. Dosyalar ondan dolayı taranıyor olabilir. Bu taramayı yapan sistemi ise Malwarebytes trojan olarak algılayabilir. Gaijin herhangi bir virüs vs. bulaştırmaz. Yıllardır War Thunder oynarım launcher'in durduk yere site açacağını ben hiç görmedim veya kullandığım anti virüs programlarından uyarı almadım.

Hocam Kaspersky en iyi antivirüs programıdır bence orijinal lisansıda alın ek olarak Kaspersky endpoint lisansı alırsanız sizi üzmez bende var 3 yıllık lisans makine öğrenimi var bence gayet kullanışlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı