Selam. Malwarebytes üzerinden (Premium) tarama yaptım, 63 virüs çıktı. Karantinaya al dedim, 60 adet alındı, 0 adet alınmadı yazıyor. 10'a yakın kez tekrar genel tarattım. Virüs yok diyor. Herhangi bir sorun çıkar mı?
Yesterday I wanted to try Malwarebytes and already made a mistake. So there where multiple items immediately getting quarantined like it should've, but I didn't want some apps or websites getting quarantined so I removed them. But that didn't fix it so I uninstalled it Malwarebytes in hopes it wo...
Yesterday I wanted to try Malwarebytes and already made a mistake. So there where multiple items immediately getting quarantined like it should've, but I didn't want some apps or websites getting quarantined so I removed them. But that didn't fix it so I uninstalled it Malwarebytes in hopes it wo...
Arkadaşlar birde ben bu konunun başlığını 'bir virüs sorunsalı' yapmıştım şimdi malwarebytes in karantinaya aldığı zararlıları silinmiş mıdır gozukuo site ile mi alakali
Arkadaşlar ben bu konunun başlığını 'bir virüs sorunsalı' yapmıştım şimdi Malwarebytes'in karantinaya aldığı zararlıları silinmiş mıdır gözüküyor site ile mi alakali?