RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 2 tane istenmeyen dosya çıktı. Karantinaya attım. Karantinadaki dosyayı nasıl sileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2024
Çözüm D D DrGolden01 9 Ağustos 2024 "Close" deyip ana sayfada bir yerde tekrar o sonuca tıklayınca altta delete demesi lazım bir dener misiniz?
"Close" deyip ana sayfada bir yerde tekrar o sonuca tıklayınca altta delete demesi lazım bir dener misiniz?
D DrGolden01 Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 "Close" deyip ana sayfada bir yerde tekrar o sonuca tıklayınca altta delete demesi lazım bir dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
"Close" deyip ana sayfada bir yerde tekrar o sonuca tıklayınca altta delete demesi lazım bir dener misiniz?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 9 Ağustos 2024 #3 Detection History'de var. Artı 0 Eksi
KS KS RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 DrGolden01 dedi: "Close" deyip ana sayfada bir yerde tekrar o sonuca tıklayınca altta delete demesi lazım bir dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çözdüm. Artı 0 Eksi
DrGolden01 dedi: "Close" deyip ana sayfada bir yerde tekrar o sonuca tıklayınca altta delete demesi lazım bir dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çözdüm.