Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Malwarebytes'tan Kaspersky Security Cloud'a geçmek sizce doğru bir karar mı?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 19 Ağustos 2020 #2 Malwarabytes AV programı değil zaten ayrıca Kaspersky kullanabilirsin güzel bir program.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 19 Ağustos 2020 #3 Forumda genelde ikisi de tavsiye ediliyor. Eğer RAM kullanımında bir sıkıntınız varsa ona göre kullanabilirsiniz. Ben Kaspersky öneriyorum.
Forumda genelde ikisi de tavsiye ediliyor. Eğer RAM kullanımında bir sıkıntınız varsa ona göre kullanabilirsiniz. Ben Kaspersky öneriyorum.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #4 Teşekkürler, peki sizde de bilgisayarınıza virüs girme paronayası var mı? Ben tam tarama yapsamda içim rahat etmiyor.
Teşekkürler, peki sizde de bilgisayarınıza virüs girme paronayası var mı? Ben tam tarama yapsamda içim rahat etmiyor.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 19 Ağustos 2020 #6 Berat Ekmk dedi: Teşekkürler, peki sizde de bilgisayarınıza virüs girme paronayası var mı? Ben tam tarama yapsamda içim rahat etmiyor. Genişletmek için tıkla... Çok bir şey indirmediğim için olmuyor.
Berat Ekmk dedi: Teşekkürler, peki sizde de bilgisayarınıza virüs girme paronayası var mı? Ben tam tarama yapsamda içim rahat etmiyor. Genişletmek için tıkla... Çok bir şey indirmediğim için olmuyor.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 19 Ağustos 2020 #7 Malwarebytes'ı sadece tarama için kullanıyorum, onun haricinde Kaspersky kullanıyorum.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 19 Ağustos 2020 #8 MalwareBytes Anti Malware AV'nin yerini tutmaz. AV olarak KSC kullanabilirsiniz, kalitelidir. MalwareBytes'ı sistemden kaldırmanıza gerek yok ancak aktif korumasını kapatmalısınız. Arada tarama amaçlı kullanabilirsiniz.
MalwareBytes Anti Malware AV'nin yerini tutmaz. AV olarak KSC kullanabilirsiniz, kalitelidir. MalwareBytes'ı sistemden kaldırmanıza gerek yok ancak aktif korumasını kapatmalısınız. Arada tarama amaçlı kullanabilirsiniz.