MAMİBESS R5 5500 RX 6600 vs PLANET-BLUE i3 12100F Arc A750 sistem

Bu sisteme de bütcemi zorlamaya çalışacağım.

@SaphireDT bir de SSD Exceria yapin.

Hocam kusura bakmayın ufak bir soru şimdi 6600 ile 6650 arasında 10 FPS 20 FPS oynuyor fiyat olarak da 1000 lirayı geçik fark oluyor önemli değil çok fazla fiyatı ve performansı sadece bu iki karttan hangisi daha stabil ve sorun çıkartmaz sizce? Emeklerimiz ve yazınız için teşekkür ederim bu arada cevabınızı dört gözle bekliyorum.

6600, 3060 12'den gucsuz. 6650XT, 3060 12'den guclu. Deger.

Güç bakımından sormuyorum açıkçası hani güçlü diye daha dengesiz olma durumu söz konusu mu? Yoksa 6650 daha stabil kart diyebilir miyiz?

Hayir. 5500, 6650XT besler. Darbigaz veya dengesizlik olnaz. Stabillik olarak 6000 ve 7000 RX serisi stabil.

Hayir. 5500, 6650XT besler. Darbigaz veya dengesizlik olnaz. Stabillik olarak 6000 ve 7000 RX serisi stabil.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın bu sistemlerde Wi-Fi yok anakarta baktım onda yokmuş yani ben çok yabancıyım masaüstü işlerine Wi-Fi sekmesine inince fark ettim orada bulunan şeyler Wi-Fi'ya bağlamamı sağlar mı sağlarsa hangisi almalıyım? Laptop kullandım hiç böyle bir şey olacağını düşünmemiştim vallahi ekstra aparat gerektiğini şansa gördüm.

O anakartta Wi-Fi yok. Wi-Fi adaptor almalisin. Ya da Ethernet ile, yani kabloyla baglanman lazim.

Çok şaşırdım gerçekten Wi-Fi çok basit bir araç olduğu için hepsinde vardır düşüncem vardı okeydir ben kendim Hepsiburadan felan geçerim bunun siparişini daha kaliteli birşey almam lazım Wi-Fi zaten kötü Burda çekim gücü için birşey ayarlıcam artık teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…