Hydrawarrior Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Oturduğum yerin yakınında manav var. Bu yaz orada çalışmayı düşünüyorum. Nasıldır şartları?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 19 Haziran 2023 #2 Hydrawarrior dedi: Oturduğum yerin yakınında manav var. Bu yaz orada çalışmayı düşünüyorum. Nasıldır şartları? Genişletmek için tıkla... Iyidir bence, bir sorun yok.
Hydrawarrior dedi: Oturduğum yerin yakınında manav var. Bu yaz orada çalışmayı düşünüyorum. Nasıldır şartları? Genişletmek için tıkla... Iyidir bence, bir sorun yok.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.452 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Bir müddet orada çalışman gelecek hayatında sana illa ki bir şeyler katıyor. Kendim deneyim sahibiyim çünkü. 9 ay pastanede çalıştım, artık hiç bir pastane beni eski ürünle vs kandıramaz. Çünkü artık neyin ne olduğunu biliyorum.
Bir müddet orada çalışman gelecek hayatında sana illa ki bir şeyler katıyor. Kendim deneyim sahibiyim çünkü. 9 ay pastanede çalıştım, artık hiç bir pastane beni eski ürünle vs kandıramaz. Çünkü artık neyin ne olduğunu biliyorum.