A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #11 Kusura bakmayın, normal'de açmazdım böyle konuda Virüsler bayağı arttı eğer ciddi bir şey yoksa gitmek istemedim .
Kusura bakmayın, normal'de açmazdım böyle konuda Virüsler bayağı arttı eğer ciddi bir şey yoksa gitmek istemedim .
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #12 aa12 dedi: Dün akşam mandalina yerken, boğazım'da kaldı. O an böyle bayağı bir öksürdüm. Şu an çok ağrıyor hep öksürüyorum. Bir şey olmuş mudur doktora görünmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmana gerek yok boğazın tahriş olmuştur çok telaş etme. Mandalina zarlı bir yapıda olduğundan boğazına kaçmış olabilir.
aa12 dedi: Dün akşam mandalina yerken, boğazım'da kaldı. O an böyle bayağı bir öksürdüm. Şu an çok ağrıyor hep öksürüyorum. Bir şey olmuş mudur doktora görünmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmana gerek yok boğazın tahriş olmuştur çok telaş etme. Mandalina zarlı bir yapıda olduğundan boğazına kaçmış olabilir.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 21 Ekim 2020 #13 Geçer. Tahriş olmuştur.
NuLDeRGAMER Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #14 Mandalinanın içinde yoğun asit bulunur. Bu da boğazında öksürünce sürtündüğü için boğazın tahriş olmuş. Durum kötüleşirse doktora git.
Mandalinanın içinde yoğun asit bulunur. Bu da boğazında öksürünce sürtündüğü için boğazın tahriş olmuş. Durum kötüleşirse doktora git.
Ali kerimov Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Ekim 2020 #15 aa12 dedi: Yok mandalina çekirdeksiz di . Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey olmaz, sıcak su ve sıcak besin tüketmeye çalışın.
aa12 dedi: Yok mandalina çekirdeksiz di . Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey olmaz, sıcak su ve sıcak besin tüketmeye çalışın.