Xbox PC Mandragora Microsoft Store'da 113 TL

Teşekkürler. Şimdi satın aldım, deneyeceğim.

Aldım bakalım teşekkürler deneyeceğim, xbox un iade politikası nedir steam gibi 2 saat felan mı ona göre beğenmezsem iade ederim.

Xbox mağazası ile microsoft mağazası ayrı olması çok acayip. PC'de iki ayrı yerden girmemiz gerekiyor. Xbox konsolda herhalde hepsi aynı yerde görünüyordur.

Xbox mağazası ile microsoft mağazası ayrı olması çok acayip. PC'de iki ayrı yerden girmemiz gerekiyor. Xbox konsolda herhalde hepsi aynı yerde görünüyordur.
Aynen, ikisi de aynı kapıya çıkıyor halbuki...

Alınır mı ne dersiniz? Fiyat zaten muazzam laf yok. Demosunu indirdim ufak baktım fena durmuyor. 40 saat gameplay yazmışlar fakat sıkar mı? Deneyimleyen var mıdır?

Arkadaşlar alıp da kütüphanesinde olan var mı? Fiyat hatası olduğundan böyleymiş, şimdi baktım ki 800TL diyor.

Alınır mı ne dersiniz? Fiyat zaten muazzam laf yok. Demosunu indirdim ufak baktım fena durmuyor. 40 saat gameplay yazmışlar fakat sıkar mı? Deneyimleyen var mıdır?
Almadıysanız geç kaldınız hocam, 800TL olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…