Xbox PC Mandragora Microsoft Store'da 113 TL

Deluxe versiyonunu aldım. Bu tarz oyunları pek oynamamış biri olarak ilk izlenim güzeldi. Sadece bir tık optimizasyon sorunu var gibi.
Hayırlı olsun, ben linke girdiğimde 800TL'yi görünce fiyat güncellenmiş demiştim ama deluxe versiyonuymuş, oyun güzel gibi duruyor.

Oyun nasıl soulslike türünü sevmedim hiç sevemedim ilerde de sevmem , öyle öl canlan öğren öl canlan öğren tarzı ise hiç almayacağım yok az da olsa keyif alacağım bir şey ise alayım..
Yorumlarınızı beklerim..

Standart sürüm zamlandı ama Deluxe sürüm henüz zamlanmadı. Almak isteyen elini çabuk tutsun muhtemelen o da zamlanacak.

Yüksek ihtimal sizin sevemeyeceğiniz bir türe sahip. Soulslike mekanikleri var oyunda.

Standart sürüm zamlandı ama Deluxe sürüm henüz zamlanmadı. Almak isteyen elini çabuk tutsun muhtemelen o da zamlanacak.
Deluxe da ek ne geliyor tam olarak bilgin var mı? Birkaç kostüm ve ek yan görev falan sanırım. Büyük bi değişiklik yok standard ile arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…