- Makaleler
- 10
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- -Red Devil RX 6600 XT
-R5 3600 (4.4GHz 1.225v)
-TUF B550M-E Wi-Fi
-Ballistix 2x8 3200C16
-A2000 500GB
-Gammaxx L240 V2 RGB
-MB511 ARGB + MWE 650 Bronze V2
TUF VG249Q1R 165Hz 1ms
K55 Pro XT
Basilisk V2
BlackShark V2 X
Son zamanlarda biliyorsunuz maneskin patladı. Instagram keşfetimde gezdiğim zaman Maneskin'den geçilmiyor gerçekten; sağıma baksam beggin, soluma baksam "I wanna be your slave" görüyorum. Açıkçası şarkılarını da cidden hiç kaliteli bulmuyorum (alternatif rock, funk rock ve rap rock yapıyorlar olarak geçiyor). Kendi dinlediklerime baktıktan sonra (linkin park, skillet, three days grace, shinedown, starset, from ashes to New, breaking benjamin, Red, papa roach, hollywood undead, thousand foot krutch, all good things ve nine lashes, bunların haricinde de eminem ve freddie dredd) Maneskin'in yaptıklarına dönüp baktığımda aradaki kalite farkının gerçekten çok büyük olduğunu düşünüyorum. Tarzları, giyim vs olaraksa sanki 10-16 yaş arası ergen kızların dikkatini çekmeye çalışıyorlar gibi. Bilmiyorum bu tarz bana aşırı itici geliyor ve hayranlarının çoğunun belirttiğim yaş aralığındaki kızlar olması da ayrı bir gülünç nokta tabii ki. Rock yaptıklarına gerçekten hiç inanmıyorum ki birçok hayranına bile sorduğumda "onlar rock mı yapıyordu ya?" gibisinden dönütler alıyorum. Linkin Park'ın yaptığı müzik türlerinden biri alternatif rock olarak geçiyor ama bu iki grubun arasında dağlar kadar fark var. Bunlar benim nacizane görüşlerim ve sizin de görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Sizce de Maneskin abartılan bir grup mu? Yaptıkları şey alternatif rock mı yoksa POP mu sizce?