- Makaleler
- 5
Bir süredir ufaktan ufaktan çeviri işi ile uğraşıyorum kendim için, aslında imaj manipülasyonu konusunda da iyi olduğum söylenemez. Bir süredir Paint ile idare ediyordum ancak şu sıralar ilgimi çeken bir serinin çevirisinde çok fazla hata bulduğum için "gerçek" bir manipülasyon aracına ihtiyaç duyuyorum. Manga üzerinde renk geçişleri ve farklı yazı tipleri gibi elementleri düzenlemeyi paint ile beceremedim doğrusu. Ayrıca farklı yazı tiplerini de bulamadım, bulduklarımı da Windows'a aktarınca Paint üzerinde bulamadım kurduğum yazı tiplerini. Fazla uzatmadan sadede gelmek istiyorum.
Core 2 Duo T8100, 4GB DDR2 RAM'e sahip, ekran kartı ihtiyacı işlemci üzerinden sağlanan sistemimde sistemi yormayacak manga çevirisi yapabileceğim bir program ve mangalarda kullanılan fontları bulabileceğim bir site önerir misiniz? (Aşırı eski bir program dahi olur, sistemde ikinci ekran kartı olmadığı için ne kadar hafif olursa o kadar iyi.)
Core 2 Duo T8100, 4GB DDR2 RAM'e sahip, ekran kartı ihtiyacı işlemci üzerinden sağlanan sistemimde sistemi yormayacak manga çevirisi yapabileceğim bir program ve mangalarda kullanılan fontları bulabileceğim bir site önerir misiniz? (Aşırı eski bir program dahi olur, sistemde ikinci ekran kartı olmadığı için ne kadar hafif olursa o kadar iyi.)
Son düzenleyen: Moderatör: