Manga önerisi

EaSyQueSs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi internetten okuyabileceğim daha çok romantizm biraz daha baskın olan fakat yanında komedi, fantastik, okul hayatı vb. gibi şeyleri de içeren manga tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türkçe çeviri varsa önceliğimdir tabii ki fakat İngilizce ise de önemli değil, önerin, okuyabilirim, sıkıntı yok.

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi internetten okuyabileceğim daha çok romantizm biraz daha baskın olan fakat yanında komedi, fantastik, okul hayatı vb. gibi şeyleri de içeren manga tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türkçe çeviri varsa önceliğimdir tabii ki fakat İngilizce ise de önemli değil, önerin, okuyabilirim, sıkıntı yok.

Gerçi internetten demişsiniz ama yani bunu internette bulursunuz muhtemelen.

High school Dxd.

Manhwa önereceğim. Şu zamana kadar okuduğum en mükemmel romantizm içeriği olabilir.

My Bias Gets on the Last Train.

Şimdilik 54 bölüm var ve devam ediyor.

Türkçe çevirisi var mı bilmiyorum. İngilizce çevirisi için AnisaScans kullanabilirsiniz.

Günceldeyim hocam zaten cidden güzel.

Manhwa önereceğim. Şu zamana kadar okuduğum en mükemmel romantizm içeriği olabilir.

My bias gets on the last train.

Şimdilik 54 bölüm var ve devam ediyor.

Türkçe çevirisi var mı bilmiyorum. İngilizce çevirisi için anisascans kullanabilirsiniz.

Teşekkürler bakacağım. Şimdi baktım geldim zaten takipte olduğum bir seriymiş 48.bölümde kalmışım en son gene de teşekkür ederim önerin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı