Manga sitesi için hangi hosting ile devam edilmeli?

Procuk25

Hectopat
Yer
Londra
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 5080 Suprim X OC, AMD Ryzen 9 9950X3D, MSI X870E Carbon anakart, CORSAIR VENGEANCE DDR5 64 GB RAM
Meslek
Yazilim Muhendisi
Arkadaşlar kısaca sorunumu özetlemem gerekirse: Online manga okuma üzerine bir web sitem var ve benim için en önemli 2 özellik var, RAM ve depolama alanı. Şu anda Natro Hosting'de wp profesyonel hizmetini kullanıyordum gayet memnundum, ancak hazır yenileme günü yaklaşırken bir baktım 4 bin TL bende farklı hosting arayışına girdim. Cenuta diye bir hosting şirketine rastladım. WordPress XL paketi hem uygun hem de istediğim sınırsız depolama ve 8 GB RAM gibi özellikleri barındırıyordu. Sizce fahiş fiyatlara rağmen Natro'dan devam etmeli miyim ya da cenuta ya geçmeli miyim? Son olarak bu istediğim özelliklere sahip ve Natro'dan daha ucuz hosting şirketi var mı bildiğiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Natrodan hosting alıpda memnun kalan nadir insanlardansınız, çevremdeki herkes natrodan taşındılar. Size tavsiyem vds kiralayıp tüm ram işlemci gibi kaynakları sadece sizin kullanmanız olacaktır. O fiyatlara vds bulunur bir kere kurulum yaptırır otomatik güncelleme ile hosting gibi kullanırsınız. Sunucu.al firmasını öneririm. Siteniz fazla ziyaretçi çekmiyorsa şuanki pakette gereksiz ozaman daha uygun hosting paketleri önerebilirim.

Yardımınız çok işime yarar ancak madara kullanmıyorum son saniye vazgeçmiştim. Manga reader temasını kullanıyorum.
VPS alirsan sunucu kısmına ve site tasarımina yardim ederim. Madara olsa daha iyi olurdu çünkü içini dışını biliyorum Bunuda öğrenip, yeniden tasarlarim. Site aktif ve hitli bir site mi?

Cenuta güzel bir hizmet sağlayıcı. Kullandığım dönemde memnundum fakat bu sorunu reddetseler de siteler sürekli çöküyor. R10'da baya şikayet açılmıştı 2-3 ay önce. HostLab önerebilirim hem sorunsuz hem uygun fiyatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…