Mango Ice muadili Vozol önerisi

Merhaba, 2. puff alışım olacak. İlk alışımda Mango Ice almıştım ve tadını gayet beğenmiştim. Şimdi ise Blue Razz Ice ve Blue Storm arasında kaldım. Sizce Mango Ice’ı çok beğenen biri bunlardan hangisini almalı?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-10_150700395.png
    resim_2025-05-10_150700395.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 64
  • resim_2025-05-10_150714755.png
    resim_2025-05-10_150714755.png
    119,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben blueberry sevmiyorum çok içince midemi bulandırıyor. Dragon fruit baya güzel. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum ikinci puff alışım dediğin için. İnsanlar bilip bilmeden başlıyor buna ama gidip düz sigara içsen çok daha iyi.

Ben blueberry sevmiyorum çok içince midemi bulandırıyor. Dragon fruit bayağı güzel. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum ikinci puff alışım dediğin için. İnsanlar bilip bilmeden başlıyor buna ama gidip düz sigara içsen çok daha iyi.

Sigara kokusunu sevmediğim için puffa başladım yaban Mersin'i güzel diyorlar 2'si ilgimi çekti eğer 2 sindende içtiysen hangisinin daha iyi olduğunu söyler misin ona göre fikir alıyorum sonra pişman olmamak için.

Sigara kokusunu sevmediğim için puffa başladım yaban Mersin'i güzel diyorlar 2'si ilgimi çekti eğer 2 sindende içtiysen hangisinin daha iyi olduğunu söyler misin ona göre fikir alıyorum sonra pişman olmamak için.
Dediğim gibi ben sevmiyorum. Belki aromasını yenilemişlerdir ama bundan 2 sene önceki modellerde gerçekten çok kötüydü. Dragon fruite (passion bilmemne olan) kefil olabilirim ama merak ediyorsan bunu dene sonra dediğimi alırsın.

Benim üst üste 3.kez mango ice alışım yaban Mersinli pufflarda acılık oluyor aroması gereği çok önermem.

Merhaba, 2. puff alışım olacak. İlk alışımda mango ıce almıştım ve tadını gayet beğenmiştim. Şimdi ise blue razz ıce ve blue storm arasında kaldım. Sizce mango ıce'ı çok beğenen biri bunlardan hangisini almalı?

Dediğim gibi ben sevmiyorum. Belki aromasını yenilemişlerdir ama bundan 2 sene önceki modellerde gerçekten çok kötüydü. Dragon fruite (passion bilmemne olan) kefil olabilirim ama merak ediyorsan bunu dene sonra dediğimi alırsın.

Yazdım kenara alırım eyvallah.

Benim üst üste 3.kez mango ice alışım yaban Mersinli pufflarda acılık oluyor aroması gereği çok önermem.

Mangoluyu bende çok sevdim ama başka tattığın tadlar oldu mu nasıldılar.

Yazdım kenara alırım eyvallah.

Mangoluyu bende çok sevdim ama başka tattığın tadlar oldu mu nasıldılar.

Ben tatmadım daha ama ablam karpuz çilek çok güzel demişti ben 20 25 gün içiyorum hem parama yazık olmasın hem de kötü bir şey içmemek için mango ice alıyorum arkadaşım falan olursa içen anca öyle denerim Cherry cola genel olarak güzel deniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı