Mango siparişi yanlış gonderip iade etti

Daha fazla  
Merhaba, Black Friday indirimlerinde yüklü miktarda alişveriş yaptim. Toplamda 4 adwt sipariş verdim, dördü de elime ulaşti fakat iki tanesi bana ait değildi. Benim adima faturalanmiş fakat icerisinde kadın ürünleri bulunan bir kargo buna ek olarak farklı birisine faturalanmiş farkli bir sipariş elime ulaştı. Bu yuzden musteri hizmetlerini aradim ve bana urunleri depoya gondermemi, benim siparişimi de göndereceklerini soylediler. Dediklerimi yaptim ve urunler depoya ulaşti, bugün aradigimda siparişlerimin hepsinin iade edildiğini ogrendim. Sebebi de depo urunlerin teminatini saglayamiyor. Ben onca insan arasinda sipariş veriyorum ve bana yanlış sipariş geliyor bu yuzden de siparişim iade ediliyor ve ben malsız kalıyorum çünkü stok kalmamiş. Depo hatasi yuzunden ortada kalıyorum. Bunun icin tuketici hakem heyetine başvurmak istiyorum, yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başvuruyu yaparken, yaşadığınız durumu ayrıntılı bir şekilde yazmanız önemli. Bu yazıyı, Tüketici Hakem Heyeti'ne iletmek üzere bir dilekçe haline getirebilirsiniz.

Bir yere varmaz yüksek ihtimalle. İaden yapıldığı için zaten ücreti veriyorlar istediğin ürünü de veremeyecekler. Firma birde büyük bir firma olduğundan heyet pek takmaz gibi. Bunun gibi bir sürü şikayet geliyordur.

Anladim hic ugraşmayayim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…