Manhunt 1 ve 2'nin hikayesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Manhunt 1 ve 2'nin hikayesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Birinci oyunun hikayesi fena degil, ama ikinci oyunun hikayesi cok hosuma gitti.

Birinci oyunun bir hikayesi yok diyebiliriz sadece denilenleri yapılan adam ve hiç konuşmadan göz temasıyla iletişim. İkinci oyunun konusu psikoloji üzerinden yürüdüğü için çok sevdim çünkü psikolojik konulara ilgim var. İkinci oyun sonuna kadar sıkmadan götürmeyi başarmıştı beni. Tahmin edebiliyordum çoğu şeyi ama yine kenardan bir yerden beni şaşırtacak şeyler çıkarabiliyordu ve bunları PSP konsolunda yapıyordu. PSP üzerinden bitirdim oyunu.

Birinci oyunun hikayesi var nasıl yok hocam?

İkinci oyuna göre neredeyse yok denilecek kadar az bir hikayesi var. İkinci oyununda hikayesi çok iyi değil ama elde kalmıyor.

Manhunt 1 ve 2'nin hikayesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Birinci oyunun hikayesi fena degil, ama ikinci oyunun hikayesi cok hosuma gitti.

Steam'e gelse de oynayak 2. oyunu. Crack indirmek istemiyorum.

İdam cezası alan Cash yönetmeni dinleyerek adam öldürüyor. Hikaye aman aman önemli değil, oynanışı ön planda tutuyorlar.

İdam cezası alan Cash yönetmeni dinleyerek adam öldürüyor. Hikaye aman aman önemli değil, oynanışı ön planda tutuyorlar.
Hikayesi çok iyi değil zaten de, sadece idam cezası alan Cash adam öldürüyordan ibaret de değil hocam.

Hikayesi çok iyi değil zaten de, sadece idam cezası alan Cash adam öldürüyordan ibaret de değil hocam.
gözden kaçırdığım bir şey mi var?

gözden kaçırdığım bir şey mi var?
O hikayenin temel konusu dediğiniz gibi olsa da içerisinde pek çok şey de barındırıyor.

Mesela yönetmenin ihaneti, piggsynin hikayesi, mr.nasty falan bunlara örnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…