Manhunt 2 FPS kilidi ve Türkçe yama sorunu

ArturMorgan

Picopat
Arkadaşlar merhaba, eskiden Manhunt 2'yi oynayıp beğenmiştim daha yenilerde tekrar oynamak istedim. Küçükken fark etmemişim sanırım oyunda 30 FPS kilidi var. Şimdi fark ettim. Neyse oyun 30 FPS ve TR yama ile sorunsuz çalışıyor fakat akıcılık anlamında artık tatmin etmediğini görüyorum. Bunun için internette biraz araştırma yaptım FPS kilidini açmak için ekstra bir dosya indirmesiyle oyunu 60 FPS'de çalıştırmayı başardım... Fakat :( bu seferde lanet olası Türkçe yama çalışmadı oyunun dili İngilizce oldu neredeyse her şeyi denedim fakat sonuç yine değişmedi. Yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Oyuna orijinal mi diye soran arkadaşlar olacaktır şimdiden söyleyeyim oyun orijinal.
Arkadaşlar merhaba, eskiden manhunt 2 yi oynayıp beğenmiştim daha yenilerde tekrar oynamak istedim, küçükken fark etmemişim sanırım oyunda 30 fps kilidi var şimdi fark ettim neyse oyun 30 fps ve tr yama ile sorunsuz çalışıyor fakat akıcılık anlamında artık tatmin etmediğini görüyorum. bunun için internette biraz araştırma yaptım fps kilidini açmak için ekstra bir dosya indirmesiyle oyunu 60 fps de çalıştırmayı başardım... FAKAT :( bu seferde lanet olası türkçe yama çalışmadı oyunun dili ingilizce oldu neredeyse herşeyi denedim fakat sonuç yine değişmedi yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim... LÜTFEN YARDIMCI OLUN
KOSKOCA SOSYALDE KİMSE YARDIMCI OLAMIYORMU YA NASIL İŞ BU BÖYLE

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, eskiden Manhunt 2'yi oynayıp beğenmiştim daha yenilerde tekrar oynamak istedim. Küçükken fark etmemişim sanırım oyunda 30 FPS kilidi var. Şimdi fark ettim. Neyse oyun 30 FPS ve TR yama ile sorunsuz çalışıyor fakat akıcılık anlamında artık tatmin etmediğini görüyorum. Bunun için internette biraz araştırma yaptım FPS kilidini açmak için ekstra bir dosya indirmesiyle oyunu 60 FPS'de çalıştırmayı başardım... Fakat :( bu sefer de lanet olası Türkçe yama çalışmadı oyunun dili İngilizce oldu neredeyse her şeyi denedim fakat sonuç yine değişmedi. Yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Oyuna orijinal mi diye soran arkadaşlar olacaktır şimdiden söyleyeyim oyun orijinal.

Koskoca sosyalde kimse yardımcı olamıyormu ya nasıl iş bu böyle.

Şimdi 60FPS için bu siteye: FPS Uncap giriyorsun. Buradan bu modu indiriyorsun. Bu site gayet güzel. Zaten kullanabilirsin. Her oyunda ardından indir. Üyelik aç der hesap oluştur bir tane indire basınca Slow dowlandı seç. İndirdikten sonra Manhunt 2'nin dosya konumunu aç inen dosyanın içindekileri at, sorun çözüldü. İyi oyunlar çözüldü diye başlık atarsan :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı