PolatAlemdar97 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Manhunt 2'de kayıtlı oyuna girerken "load failed! Data may be corrupted!" hatası alıyorum. Oyunu birçok farklı yerden indirdim fakat sorunu çözemedim. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Arkadaşlar Manhunt 2'de kayıtlı oyuna girerken "load failed! Data may be corrupted!" hatası alıyorum. Oyunu birçok farklı yerden indirdim fakat sorunu çözemedim. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 21 Aralık 2024 #2 Eski oyunlarda autosaveler sıkıntı çıkarabiliyor tavsiyem sizin manuel olarak save almanızdır size güzel bir ders olmuş. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Eski oyunlarda autosaveler sıkıntı çıkarabiliyor tavsiyem sizin manuel olarak save almanızdır size güzel bir ders olmuş. İyi sosyaller.
KS KS PolatAlemdar97 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 Söylemem dedi: Eski oyunlarda autosaveler sıkıntı çıkarabiliyor tavsiyem sizin manuel olarak save almanızdır size güzel bir ders olmuş. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Zaten belirli checkpoint noktalarında save alabiliyorsun. Daha sonra o saveyi açınca da hata alıyorum işte. Artı 0 Eksi
Söylemem dedi: Eski oyunlarda autosaveler sıkıntı çıkarabiliyor tavsiyem sizin manuel olarak save almanızdır size güzel bir ders olmuş. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Zaten belirli checkpoint noktalarında save alabiliyorsun. Daha sonra o saveyi açınca da hata alıyorum işte.