Osman Nuri23
Hectopat
- Makaleler
- 2
Manhunt oyunun Steam sürümüne sahibim. Oyunun sorunlu olduğunu biliyorum. Bunun için oyunu GitHub sitesinden manhunt Windows 10 fix uyguladım. Oyun kusursuz çalışıyordu. Oyunun yarısına geldikten sonra hep aynı yerde oyundan atmaya başladı. Oyun dosyalarını doğruladım. Oyunu sildim baştan yükledim fixleri yeniden yaptım ama oyun hep aynı yerde çöküyor. Kamera sekansı girmiyor.
Video'da dakika 2:05:32'de ventten atladıktan sonraki beyaz ekrandan sonrası gelmiyor ve oyun sürekli orada kapanıyor. Aranızda bunu yaşayan var mı, nasıl çözdünüz? Olmazsa mecbur Save dosyası yükleyeceğim.
2021'de Manhunt oynayan kalmamış galiba.
Sorunu çözdüm olur da aynı sorunu yaşayanlar için buraya da paylaşıyorum. 2:05:32'de oynadığımız görev Graveyard Shift görevi. Görevi baştan oynayıp o yere gelirseniz sorun çözülüyor. Eski oyun olduğun için normal karşılamak lazım bu durumu.
Video'da dakika 2:05:32'de ventten atladıktan sonraki beyaz ekrandan sonrası gelmiyor ve oyun sürekli orada kapanıyor. Aranızda bunu yaşayan var mı, nasıl çözdünüz? Olmazsa mecbur Save dosyası yükleyeceğim.
2021'de Manhunt oynayan kalmamış galiba.

Sorunu çözdüm olur da aynı sorunu yaşayanlar için buraya da paylaşıyorum. 2:05:32'de oynadığımız görev Graveyard Shift görevi. Görevi baştan oynayıp o yere gelirseniz sorun çözülüyor. Eski oyun olduğun için normal karşılamak lazım bu durumu.
Son düzenleme: