Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 23 Nisan 2023 #1 Merhaba. Steam'den Manhunt almıştım fakat oyun oynamaya başladıktan 3-5 dakika sonra otomatik kendi kendine kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Windows uyumluluk seçeneğini denedim fakat işe yaramadı.
Merhaba. Steam'den Manhunt almıştım fakat oyun oynamaya başladıktan 3-5 dakika sonra otomatik kendi kendine kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Windows uyumluluk seçeneğini denedim fakat işe yaramadı.
Çözüm ImDominatingU 23 Nisan 2023 Şu abimizin videosu işe yaramıştı bende (oyun sorunlu biraz, yapman gerekiyor diyebilirim) Win 10 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Win 11 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Agresifrhyme işe yaradı mı?
Şu abimizin videosu işe yaramıştı bende (oyun sorunlu biraz, yapman gerekiyor diyebilirim) Win 10 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Win 11 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Agresifrhyme işe yaradı mı?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.421 Makaleler 1 Çözümler 55 23 Nisan 2023 #2 Şu abimizin videosu işe yaramıştı bende (oyun sorunlu biraz, yapman gerekiyor diyebilirim) Win 10 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Win 11 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Agresifrhyme işe yaradı mı? Son düzenleme: 23 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Şu abimizin videosu işe yaramıştı bende (oyun sorunlu biraz, yapman gerekiyor diyebilirim) Win 10 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Win 11 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Agresifrhyme işe yaradı mı?
KS KS Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 23 Nisan 2023 #3 ImDominatingU dedi: Şu abimizin videosu işe yaramıştı bende (oyun sorunlu biraz, yapman gerekiyor diyebilirim) Windows 10: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 11: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Agresifrhyme işe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ImDominatingU dedi: Şu abimizin videosu işe yaramıştı bende (oyun sorunlu biraz, yapman gerekiyor diyebilirim) Windows 10: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows 11: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Agresifrhyme işe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam teşekkür ederim.