Manhunt nasıl oynanır?

Fortnite oynamadın herhalde hiç?
Sadece online FPS oyunları oynadığı için beyni sulanmış herhalde. Arkadaşı raporladım mesajı silinir birazdan. Forumu kirletmekten başka bir şeye yaramıyorlar.

Konuya gelirsem, CTRL basıp arkalarından yavaşça yaklaşacaksınız. Zaman ayarlı videoda izlerseniz anlarsınız mantığını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım yani adama dokunmamam gerekiyor ben hep dokunuyorum.
Bir de normal fare ile mi basacağım gene yani bir kere bastıktan sonra animasyonmu devreye giriyor?

Bu Manhunt oyunu ayrı bir işkence oynaması açısından söylüyorum. Tam yakalacağım adamı beni fark ediyor ya da renk kırmızı olmadan fark ediyor.
Oyunu bitiren arkadaşlara helal olsun ellerinden öperim.

Bu Manhunt oyunu ayrı bir işkence oynaması açısından söylüyorum. Tam yakalacağım adamı beni fark ediyor ya da renk kırmızı olmadan fark ediyor.
Oyunu bitiren arkadaşlara helal olsun ellerinden öperim.

Aynen öyle hile açtım ya öyle devam ediyorum artık bir de karakterim domuz olmuş neden çözemedim sanırım hile kaynaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…