BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Dün indirimdeyken Manhunt aldım ama oyun sürekli atıyor. Oyuna giriyorum biraz oynuyorum birdenbire oyundan atıyor. GitHub'daki fixi kurdum ama pek etki etmedi. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Dün indirimdeyken Manhunt aldım ama oyun sürekli atıyor. Oyuna giriyorum biraz oynuyorum birdenbire oyundan atıyor. GitHub'daki fixi kurdum ama pek etki etmedi. Yardım edebilecek var mı?
Çözüm 4 4 485258 24 Ocak 2023 BRTSDN dedi: Maalesef oyun eski olduğu için 7 ve üstü sistemlerde stabil çalışmıyormuş özelliklede Windows 10 da Genişletmek için tıkla... Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? 485258 dedi: Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bunu yaptım. Atma sorunu olmadan çalışıyor.
BRTSDN dedi: Maalesef oyun eski olduğu için 7 ve üstü sistemlerde stabil çalışmıyormuş özelliklede Windows 10 da Genişletmek için tıkla... Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? 485258 dedi: Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bunu yaptım. Atma sorunu olmadan çalışıyor.
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 24 Ocak 2023 #2 Windows 10 da pek iyi çalışmıyor hocam. Ben 8.1 kullanıyorum hiç atmadı. Artı 0 Eksi
KS KS BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 485258 dedi: Windows 10 da pek iyi çalışmıyor hocam. Ben 8.1 kullanıyorum hiç atmadı. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyun eski olduğu için 7 ve üstü sistemlerde stabil çalışmıyormuş özelliklede Windows 10 da Artı 0 Eksi
485258 dedi: Windows 10 da pek iyi çalışmıyor hocam. Ben 8.1 kullanıyorum hiç atmadı. Genişletmek için tıkla... Maalesef oyun eski olduğu için 7 ve üstü sistemlerde stabil çalışmıyormuş özelliklede Windows 10 da
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 24 Ocak 2023 #4 BRTSDN dedi: Maalesef oyun eski olduğu için 7 ve üstü sistemlerde stabil çalışmıyormuş özelliklede Windows 10 da Genişletmek için tıkla... Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? 485258 dedi: Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bunu yaptım. Atma sorunu olmadan çalışıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
BRTSDN dedi: Maalesef oyun eski olduğu için 7 ve üstü sistemlerde stabil çalışmıyormuş özelliklede Windows 10 da Genişletmek için tıkla... Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? 485258 dedi: Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Ben bunu yaptım. Atma sorunu olmadan çalışıyor.
KS KS BRTSDN Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 485258 dedi: Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? Ben bunu yaptım. Atma sorunu olmadan çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu Steam tartışmalarda gördüm oyunun tüm problemlerini götürüyor fpside 60'a sabitliyor kesin çözüm bu fixerda benim sorunumuda halletti. Artı 0 Eksi
485258 dedi: Kennisgeving voor omleiding www.google.com Bunu denedin mi? Ben bunu yaptım. Atma sorunu olmadan çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu Steam tartışmalarda gördüm oyunun tüm problemlerini götürüyor fpside 60'a sabitliyor kesin çözüm bu fixerda benim sorunumuda halletti.