Manhunt PS4 için alınır mı?

Amin Rasulov

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4'ten manhunt almak istiyorum. Nasıl bir oyun? 40 TL civarlarinda fiyati bir de kaldirilma ihtimali var diyorlar. Ne diyorsunuz?

GTA tarzında korku oyunu diyebilirim zaten aynı yapımcının oyunu Rockstar'ın oyun gölgelerde saklanıp düşmanları istediğin gibi katletme olayı aslında ister bıçakla ister poşetle boğ yani cidden sağlam vahşet var hele 2. oyunda vahşet oranı da fazla. Ben PC de Steam sürümünde oynadım vahşet seviyorsan güzel oyun. Öyle çok korkunç değil aslında gölgelerde saklanıp düşmanlarını istediğin gibi avlıyorsun kısaca.

GTA tarzında korku oyunu diyebilirim zaten aynı yapımcının oyunu Rockstar'ın oyun gölgelerde saklanıp düşmanları istediğin gibi katletme olayı aslında ister bıçakla ister poşetle boğ yani cidden sağlam vahşet var hele 2. oyunda vahşet oranı da fazla. Ben PC de Steam sürümünde oynadım vahşet seviyorsan güzel oyun. Öyle çok korkunç değil aslında gölgelerde saklanıp düşmanlarını istediğin gibi avlıyorsun kısaca.
Kalkacak diyorlar oyun o yuzden biraz kafam karıştı şiddet içerdiği icin kaldirirlarmi

Kalkacak diyorlar oyun o yuzden biraz kafam karıştı şiddet içerdiği icin kaldirirlarmi.

Onla alakalı değil galiba yıllardır kalkmadı şimdi niye kalksın ikinci oyun zaten dijital platformlarda yok sadece crack olarak oynarsın. 1.ci oyun yasaklı değil kalkarsa Remastered yapacakları için kalkar al bence fazla bir şey değil. Rockstar'ın işi belli olmaz. Şiddet işine bakarsan Outlast'ın hiç olmaması gerek aslında.

Arkadaşlar PS4'ten manhunt almak istiyorum. Nasıl bir oyun? 40 TL civarlarinda fiyati bir de kaldirilma ihtimali var diyorlar. Ne diyorsunuz?
Psikopat bir katil simülasyonu desek yalan olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 2. oyunu yasaklanmıştı. Enis Kirazoğlu'nun oyunu değerlendirdiği bir video vardı, göz atarsanız sorunuza daha da yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı