Manifest grubuna hapis cezası verildi

ardabngl

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Aspire A315-59G
Evet manifest grubunun tüm üyelerine "hayasızca hareketler" suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası verildi. Mahkeme, sanıklar yönünden hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Yani büyük ihtimal 5 yıl boyunca sanıkların suç işlememesi durumunda hapis verilmeyeceği anlamına gelir. Aynı zamanda yurt dışı yasakları da kalkmış durumda.
Fakat mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdiği için 5 yıl boyunca suç işlememeleri durumunda hapis cezası almayacaklar.

Sirkiye: +18 yaş sınırı olan konser yap, sonra konsere kadın sanatçılar çağır, ve hepsine hapis cezası ver. Ne kadar da güzel bir sirk.

Durumun saçmalığını şöyle gösterebilirim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu durumdayız hocam maalesef.

Cidden çok üzücü. Umarım iki olayda da can kaybı yoktur, bu olayların son gelişmelerini görememiştim.

Sadece bunlar değil ki. Samsunda gene durmayıp polise çarpmışlardı ve babam sayesinde polisin durumuna ulaşabildim. Anlatılamayacak bir durum ya gerçekten çok üzülmüştüm ve çarpan kişiye hiçbir şey olmadı. Bir şeyler yapılması lazım artık.

Baştakiler değişmedikçe hiçbir şey değişmeyecek hocam maalesef. Artık bu kekolar veya çeteler mi ne diyorsanız artık o kadar fazla türediler ki en kabadayı insanlar bile korkuyorlar artık. Şu an beklemek dışında yapılabilecek bir şey yok diye düşünüyorum. Hayırlısı.

Ceza almaları saçmalık fakat yeterli tepkiyi gördüklerini düşünmüyorum. İdol olmayı hedefleyen bir grubun +18 konser düzenlemesi rezalet bir olay, başka ülkede yaşansa kendi hayran kitlelerinin tepkileri kariyerlerinin sonunu getirirdi.
Manifestten önce böyle cezalardan nasiplenmesi gereken çok fazla primat var. Hayran kitleleri onları dizginlemiyorsa yargı orada harekete geçmelidir, asıl kitlelerinden tepki çekmeden yoluna devam edenlere ceza uygulanması gerekiyor.
Yanlış bir şey yapıp tepki çekebildiyseler, böyle bir cezaya gerek kalmadan linçlenerek ve satış yapamayarak kendilerini bitirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…