Manipülasyon tasarımım nasıl?

Makaleler
3
1.jpg

Arkadaki fotoğrafı merak eden olursa diye atayım, Antalya'da çekmiştim.
gezi.jpg

Son düzenleme:
Her şey iyi güzel hoş ama çocuk ve denizkızı tam olarak birbirine bakmıyor. Deniz kızı biraz önde çocuk da biraz geride kalmış.

Kötü olmuş bence. Kayanın suyun üstünde olan yerinden daha yüksek olan kıyı su altında, deniz kızının su içindeki kısmı değiştirilmemiş ama normalde bir tık yamuk olması gerekir, tekne suyun üstünde mi altında mı belli değil ve aynısı deniz kızı için de geçerli.

Kötü olmuş bence. Kayanın suyun üstünde olan yerinden daha yüksek olan kıyı su altında, deniz kızının su içindeki kısmı değiştirilmemiş ama normalde bir tık yamuk olması gerekir, tekne suyun üstünde mi altında mı belli değil ve aynısı deniz kızı için de geçerli.
Şu ilk iki cümleyi defalarca okumama rağmen hiçbir şey anlayamadım hocam :D Bir tık yamuk olması gerekirden kastınız ne?

Bir tık yamuk olması gerekirden kastınız ne?
Kullanacak tabir bulaadığımdan özür dilerim. Hani bir sıvının içindeki şeyin görüntüsü kayar ya, ondan bahsediyorum.
1731691232218.jpeg

Elinize saglik guzel olmus emek vermissiniz. Ama bence çocuk ve deniz kizi biraz olmamis. Uyum saglamamis gibi gorunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı