Valla erken katılman daha iyi diyorlardı bazı forumlarda, çokta takılmamak lazım dostum hayırlısı diyip gideceksin işte belli olmaz ne tarafa vericekleri her denilen doğrumudur bilmiyorum
Vallahi erken katılman daha iyi diyorlardı bazı forumlarda, çok da takılmamak lazım dostum hayırlısı deyip gideceksin işte belli olmaz ne tarafa verecekleri her denilen doğru mudur bilmiyorum.
Hayırlı olsun devrem ben de Kasım'da gidiyorum. Arkadaşım Kıbrıs'ta askerliğini yaptı Manisa'dan Kıbrıs'a gelen çok kişi oldu falan dedi. Forumlarda da ustalığa Kıbrıs'a veya Doğu sınır bölgelerine ağırlıklı olarak gönderiyorlarmış şeklinde okudum ben de. Bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun devrem ben de kasım'da gidiyorum. Arkadaşım Kıbrıs'ta askerliğini yaptı Manisa'dan Kıbrıs'a gelen çok kişi oldu falan dedi. Forumlarda da ustalığa Kıbrıs'a veya doğu sınır bölgelerine ağırlıklı olarak gönderiyorlarmış şeklinde okudum ben de. Bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun devrem ben de Kasım'da gidiyorum. Arkadaşım Kıbrıs'ta askerliğini yaptı Manisa'dan Kıbrıs'a gelen çok kişi oldu falan dedi. Forumlarda da ustalığa Kıbrıs'a veya Doğu sınır bölgelerine ağırlıklı olarak gönderiyorlarmış şeklinde okudum ben de. Bakalım hayırlısı
Bu arada önceki dönemlerin kurmuş olduğu Telegram grupları var aratıp bulabilirsiniz oralara da bir göz atın derim. Eski mesajlara doğru giderseniz üç aşağı beş yukarı neyle karşılaşacağınızı anlarsınız. Manisa komando falan yazınca çıkıyor.
Bu arada önceki dönemlerin kurmuş olduğu Telegram grupları var aratıp bulabilirsiniz oralara da bir göz atın derim. Eski mesajlara doğru giderseniz üç aşağı beş yukarı neyle karşılaşacağınızı anlarsınız.