Manisa merkez askerlik nasıldır?

Ne kadar geç katılsak o kadar iyi değil mi o zaman.
Valla erken katılman daha iyi diyorlardı bazı forumlarda, çokta takılmamak lazım dostum hayırlısı diyip gideceksin işte belli olmaz ne tarafa vericekleri her denilen doğrumudur bilmiyorum

Vallahi erken katılman daha iyi diyorlardı bazı forumlarda, çok da takılmamak lazım dostum hayırlısı deyip gideceksin işte belli olmaz ne tarafa verecekleri her denilen doğru mudur bilmiyorum.

Haklısın araştırmaya devam.

Hayırlı olsun devrem ben de Kasım'da gidiyorum. Arkadaşım Kıbrıs'ta askerliğini yaptı Manisa'dan Kıbrıs'a gelen çok kişi oldu falan dedi. Forumlarda da ustalığa Kıbrıs'a veya Doğu sınır bölgelerine ağırlıklı olarak gönderiyorlarmış şeklinde okudum ben de. Bakalım hayırlısı

Hayırlısı devrem inşallah batıya düşeriz

Kardeşim inşallah doğuya veya kıbrısa bende aralıkta ordayım

Hayırlısı devrem inşallah batıya düşeriz
Aman ustada batıya düşme dostum nefes aldırmazlar sana kime sorarsan sor doğu rahat der

Bu arada önceki dönemlerin kurmuş olduğu Telegram grupları var aratıp bulabilirsiniz oralara da bir göz atın derim. Eski mesajlara doğru giderseniz üç aşağı beş yukarı neyle karşılaşacağınızı anlarsınız. Manisa komando falan yazınca çıkıyor.

Ne yazınca çıkıyor yazdım fakat bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…