A Atillahanta Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Selamlar. Ben makine ve tasarım bölümüne girdim fakat çok olumsuz yön duydum. Bunlar ne kadar doğru? Okuyanlar bir bilgi verirse sevinirim.
Selamlar. Ben makine ve tasarım bölümüne girdim fakat çok olumsuz yön duydum. Bunlar ne kadar doğru? Okuyanlar bir bilgi verirse sevinirim.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 Atillahanta dedi: Selamlar. Ben makine ve tasarım bölümüne girdim fakat çok olumsuz yön duydum. Bunlar ne kadar doğru? Okuyanlar bir bilgi verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz.
Atillahanta dedi: Selamlar. Ben makine ve tasarım bölümüne girdim fakat çok olumsuz yön duydum. Bunlar ne kadar doğru? Okuyanlar bir bilgi verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz.
F FındıkçıErdem Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 258 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2025 #3 KaptainPrice dedi: Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Özel okul olması gözünüzü boyamasın, ücretsiz olduğu için devlet okullarından bir farkı yok.
KaptainPrice dedi: Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Özel okul olması gözünüzü boyamasın, ücretsiz olduğu için devlet okullarından bir farkı yok.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #4 FındıkçıErdem dedi: Özel okul olması gözünüzü boyamasın, ücretsiz olduğu için devlet okullarından bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Adını yazmış sadece hocam yoksa devlet zaten.
FındıkçıErdem dedi: Özel okul olması gözünüzü boyamasın, ücretsiz olduğu için devlet okullarından bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Adını yazmış sadece hocam yoksa devlet zaten.
F FındıkçıErdem Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 258 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2025 #5 nedensevilmedik dedi: Adını yazmış sadece hocam yoksa devlet zaten. Genişletmek için tıkla... Okul özel olarak geçiyor. Daha önce devlet okulu statüsünde bulunurken sonradan özel okul statüsü kazandırıldı.
nedensevilmedik dedi: Adını yazmış sadece hocam yoksa devlet zaten. Genişletmek için tıkla... Okul özel olarak geçiyor. Daha önce devlet okulu statüsünde bulunurken sonradan özel okul statüsü kazandırıldı.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #6 FındıkçıErdem dedi: Okul özel olarak geçiyor. Daha önce devlet okulu statüsünde bulunurken sonradan özel okul statüsü kazandırıldı. Genişletmek için tıkla... İşte adı geçiyor bir ücret yok. KaptainPrice dedi: Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Okuldan mezun olanların yüzde 60'ı iş buluyor hocam sitesindeki verilere göre.
FındıkçıErdem dedi: Okul özel olarak geçiyor. Daha önce devlet okulu statüsünde bulunurken sonradan özel okul statüsü kazandırıldı. Genişletmek için tıkla... İşte adı geçiyor bir ücret yok. KaptainPrice dedi: Özel okulun staj alanları, iş bulma, yerleştirme ve imkanları daha iyiyse gidin. Başka türlü özel okulun yararını göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Okuldan mezun olanların yüzde 60'ı iş buluyor hocam sitesindeki verilere göre.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #7 Hocam iş buluyor mu teklifmi geliyor. Eğer okul iyiyse öğrencinin etkisiyle etkisiyle bazı özel ve devlet okullarında öğrenci zaten çıktığı gibi kapmaya çalışıyor özel firmalar.
Hocam iş buluyor mu teklifmi geliyor. Eğer okul iyiyse öğrencinin etkisiyle etkisiyle bazı özel ve devlet okullarında öğrenci zaten çıktığı gibi kapmaya çalışıyor özel firmalar.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #8 KaptainPrice dedi: Hocam iş buluyor mu teklifmi geliyor. Bazı özel ve devlet okullarında öğrenci zaten çıktığı gibi kapmaya çalışıyor özel firmalar. Genişletmek için tıkla... Hocam etrafındaki fabrikalardan direk iş teklifleri geliyormuş veya staj yaptığı yere.
KaptainPrice dedi: Hocam iş buluyor mu teklifmi geliyor. Bazı özel ve devlet okullarında öğrenci zaten çıktığı gibi kapmaya çalışıyor özel firmalar. Genişletmek için tıkla... Hocam etrafındaki fabrikalardan direk iş teklifleri geliyormuş veya staj yaptığı yere.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #9 nedensevilmedik dedi: Hocam etrafındaki fabrikalardan direk iş teklifleri geliyormuş veya staj yaptığı yere. Genişletmek için tıkla... O zaman maaşta iyiyse konu sahibi arkadaşın okul ile tedirginliği olmasın çünkü baya iyiymiş.
nedensevilmedik dedi: Hocam etrafındaki fabrikalardan direk iş teklifleri geliyormuş veya staj yaptığı yere. Genişletmek için tıkla... O zaman maaşta iyiyse konu sahibi arkadaşın okul ile tedirginliği olmasın çünkü baya iyiymiş.
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.324 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #10 KaptainPrice dedi: O zaman maaşta iyiyse konu sahibi arkadaşın okul ile tedirginliği olmasın çünkü bayağı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... İlk seneler asgari ücret tecrübelendikçe daha da artıyor hocam.
KaptainPrice dedi: O zaman maaşta iyiyse konu sahibi arkadaşın okul ile tedirginliği olmasın çünkü bayağı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... İlk seneler asgari ücret tecrübelendikçe daha da artıyor hocam.