Manisa/Salihli için ISS önerisi

acemi emo

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar Türk Telekom ile taahhüttüm Mart'ta bitiyor. Manisa/Salihli için ISS önerisinde bulunur musunuz?
(Altyapım Türk Telekom 100 Mbps VDSL destekliyor 35 Mbps paket kullanmayı düşünüyorum.)
@Yiğit Efe ERDOĞMUŞ
@Efe10
@ArdaMert
@Bura
@285004

Arkadaşlar siz de sanırım Salihli'de oturuyorsunuz. Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Son düzenleme:

Türk Telekom kullanıyorum ping vs. sıkıntısı yok, fiyatları bilmiyorum şu an fakat hızından falan memnunum 24/4lük paketi kullanıyorum.

Edit: Türk Telekom'dan ayrılmak istediğinizi görmemişim ben de Türk Telekom kullandığım için bir şey diyemeyeceğim fakat TurkNet kullanan arkadaşım var o memnundu düşünebilirsiniz.

TTNET'ten ayrılma sebebiniz nedir hangi pakete kaç para ödüyorsunuz?

16 Mbps 85 lira taahhüt vardı bitince 300 TL üzerinden fiyat biçiyor ve tekrar taahhütte 85 lira gibi düşük bir fiyat vereceğini sanmıyorum bir de 16 Mbps hızdan bıktım artık.

Hocam TurkNet de 250 lira oldu ondan TurkNet düşünmüyorum Salihli'de çoğu kişi Türk Telekom kullanıyor o da kazık fiyat.

Son düzenleme:
16 Mbps 85 lira taahhüt vardı bitince 300 TL üzerinden fiyat biçiyor ve tekrar taahhütte 85 lira gibi düşük bir fiyat vereceğini sanmıyorum bir de 16 Mbps hızdan bıktım artık.

Bence Türk Telekom'un sizi arayıp yeni teklif vermelerini bekleyin siz yüksek hızlar istediğinizi belirtin ona göre fiyat verirler size. Eğer fiyatı beğenmezseniz o zaman başka firmaya geçersiniz.

Başka firma önerim Netspeed olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…