S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #1 Manjaro kurmak istiyorum fakat disk bölünemedi diye hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 21 Temmuz 2021 #2 SS atar misin?
S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #3 runit dedi: SS atar misin? Genişletmek için tıkla... atarım ama biraz sürer runit dedi: SS atar misin? Genişletmek için tıkla... Bu ibuntu ama Manjaroda da aynı hatayı veriyor. Dosya Ekleri 20210722_093445.jpg 145,1 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleme: 22 Temmuz 2021
runit dedi: SS atar misin? Genişletmek için tıkla... atarım ama biraz sürer runit dedi: SS atar misin? Genişletmek için tıkla... Bu ibuntu ama Manjaroda da aynı hatayı veriyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Temmuz 2021 #4 sudo23 dedi: Bu ibuntu ama Manjaroda da aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Gparted uzerinden diski ext4 olarak bicimlendir. Daha sonra kurulumu yeniden baslat.
sudo23 dedi: Bu ibuntu ama Manjaroda da aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Gparted uzerinden diski ext4 olarak bicimlendir. Daha sonra kurulumu yeniden baslat.
S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #5 runit dedi: Gparted uzerinden diski ext4 olarak bicimlendir. Daha sonra kurulumu yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... Gparted'ı nereden indireceğim ve mesela ben bunu kurulum esnasinda mi yapacağım yoksa Ubuntu'da yapip sonra mi kuruluma başlayacağım
runit dedi: Gparted uzerinden diski ext4 olarak bicimlendir. Daha sonra kurulumu yeniden baslat. Genişletmek için tıkla... Gparted'ı nereden indireceğim ve mesela ben bunu kurulum esnasinda mi yapacağım yoksa Ubuntu'da yapip sonra mi kuruluma başlayacağım
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Temmuz 2021 #6 sudo23 dedi: Gparted'ı nereden indireceğim Genişletmek için tıkla... iubuntu sanirim Ubuntu tabanli. Baslat menusune yaz, cikmaz ise sudo apt install gparted komutunu terminale yazarak yukleyebilirsin. sudo23 dedi: ben bunu kurulum esnasinda mi yapacağım yoksa Ubuntu'da yapip sonra mi kuruluma başlayacağım Genişletmek için tıkla... Kurulum aracindan cikip yapacaksin, yani su an calisan sistemde.
sudo23 dedi: Gparted'ı nereden indireceğim Genişletmek için tıkla... iubuntu sanirim Ubuntu tabanli. Baslat menusune yaz, cikmaz ise sudo apt install gparted komutunu terminale yazarak yukleyebilirsin. sudo23 dedi: ben bunu kurulum esnasinda mi yapacağım yoksa Ubuntu'da yapip sonra mi kuruluma başlayacağım Genişletmek için tıkla... Kurulum aracindan cikip yapacaksin, yani su an calisan sistemde.
S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #7 runit dedi: iubuntu sanirim Ubuntu tabanli. Baslat menusune yaz, cikmaz ise sudo apt install gparted komutunu terminale yazarak yukleyebilirsin. Kurulum aracindan cikip yapacaksin, yani su an calisan sistemde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. sudo23 dedi: runit dedi: İubuntu sanirim Ubuntu tabanli. Baslat menusune yaz, cikmaz ise sudo apt install gparted komutunu terminale yazarak yukleyebilirsin. Kurulum aracindan cikip yapacaksin, yani su an calisan sistemde. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Manjaro'da da mı sudo apt yoksa baska bir kod var mı bir de Manjaro bazen attigim SS teki hatayi bazen de rsync 11 hatasini veriyor rysnc 11 de olabilir hatırlamıyorum bununda çözumunu biliyor musun? Son düzenleme: 22 Temmuz 2021
runit dedi: iubuntu sanirim Ubuntu tabanli. Baslat menusune yaz, cikmaz ise sudo apt install gparted komutunu terminale yazarak yukleyebilirsin. Kurulum aracindan cikip yapacaksin, yani su an calisan sistemde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. sudo23 dedi: runit dedi: İubuntu sanirim Ubuntu tabanli. Baslat menusune yaz, cikmaz ise sudo apt install gparted komutunu terminale yazarak yukleyebilirsin. Kurulum aracindan cikip yapacaksin, yani su an calisan sistemde. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Manjaro'da da mı sudo apt yoksa baska bir kod var mı bir de Manjaro bazen attigim SS teki hatayi bazen de rsync 11 hatasini veriyor rysnc 11 de olabilir hatırlamıyorum bununda çözumunu biliyor musun?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 22 Temmuz 2021 #8 sudo23 dedi: Manjaro'da da mı sudo apt yoksa baska bir kod var mı Genişletmek için tıkla... Manjaro'da sudo pacman -S gparted komutu gecerli. sudo23 dedi: rsync 11 hatasini veriyor Genişletmek için tıkla... Bu hata ile daha once hic karsilasmadim.
sudo23 dedi: Manjaro'da da mı sudo apt yoksa baska bir kod var mı Genişletmek için tıkla... Manjaro'da sudo pacman -S gparted komutu gecerli. sudo23 dedi: rsync 11 hatasini veriyor Genişletmek için tıkla... Bu hata ile daha once hic karsilasmadim.
S sudo23 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #9 runit dedi: Manjaro'da sudo pacman -S gparted komutu gecerli. Bu hata ile daha once hic karsilasmadim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. runit dedi: Manjaro'da sudo pacman -S gparted komutu gecerli. Bu hata ile daha once hiç karsilasmadim. Genişletmek için tıkla... Cözdüm teskuur ederim rsync 11 çözümü de HDD'yi AHCI modune alıyorsun. Son düzenleme: 22 Temmuz 2021
runit dedi: Manjaro'da sudo pacman -S gparted komutu gecerli. Bu hata ile daha once hic karsilasmadim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. runit dedi: Manjaro'da sudo pacman -S gparted komutu gecerli. Bu hata ile daha once hiç karsilasmadim. Genişletmek için tıkla... Cözdüm teskuur ederim rsync 11 çözümü de HDD'yi AHCI modune alıyorsun.