Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.199 Çözümler 5 15 Haziran 2020 #1 Ben modern olan, MacOS'a benzetebileceğim, hafif bir sürüm arıyorum. Hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 15 Haziran 2020 #2 Elementary OS tavsiye ederim.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 15 Haziran 2020 #3 Estetikci dedi: Ben modern olan, MacOS'a benzetebileceğim, hafif bir sürüm arıyorum. Hangisi? Genişletmek için tıkla... macOS'a benzetmek istiyorsanız Arch Linux KDE Plasma öneririm, cidden hiç fark yok neredeyse.
Estetikci dedi: Ben modern olan, MacOS'a benzetebileceğim, hafif bir sürüm arıyorum. Hangisi? Genişletmek için tıkla... macOS'a benzetmek istiyorsanız Arch Linux KDE Plasma öneririm, cidden hiç fark yok neredeyse.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 15 Haziran 2020 #4 KDE Plasma tavsiye ederim Linux'da yeni isen özellikle. Sisteminde SSD yoksa tavsiyem hiç Elementary OS kurmaya çalışma kendim de denedim çok yavaş.
KDE Plasma tavsiye ederim Linux'da yeni isen özellikle. Sisteminde SSD yoksa tavsiyem hiç Elementary OS kurmaya çalışma kendim de denedim çok yavaş.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 15 Haziran 2020 #5 Linux Oyunda dedi: KDE Plasma tavsiye ederim Linux'da yeni isen özellikle. Sisteminde SSD yoksa tavsiyem hiç Elementary OS kurmaya çalışma kendim de denedim çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, kendisi en hantal Linux dağıtımlarından.
Linux Oyunda dedi: KDE Plasma tavsiye ederim Linux'da yeni isen özellikle. Sisteminde SSD yoksa tavsiyem hiç Elementary OS kurmaya çalışma kendim de denedim çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, kendisi en hantal Linux dağıtımlarından.
Egemenozdemr Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 66 15 Haziran 2020 #6 Merhabalar biraz konu dışı bir yorum olacak fakat nasıl konu açılır bana öğretebilir misiniz?
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 15 Haziran 2020 #7 Egemenozdemr dedi: Merhabalar biraz konu dışı bir yorum olacak fakat nasıl konu açılır ana öğretebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Anasayfa da, Technopat isimli mavi bir yazının üstünde Turuncu "Konu Oluştur" tuşu var, oradan açacağınız kategoriyi seçip, konunuzu yazıyorsunuz.
Egemenozdemr dedi: Merhabalar biraz konu dışı bir yorum olacak fakat nasıl konu açılır ana öğretebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Anasayfa da, Technopat isimli mavi bir yazının üstünde Turuncu "Konu Oluştur" tuşu var, oradan açacağınız kategoriyi seçip, konunuzu yazıyorsunuz.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 15 Haziran 2020 #8 Elemantary çok başarısız bir dağıtım. eğer MacOS görünümü vermek istiyorsanız KDE Plasma'yı seçmeniz faydanıza olacaktır.
Elemantary çok başarısız bir dağıtım. eğer MacOS görünümü vermek istiyorsanız KDE Plasma'yı seçmeniz faydanıza olacaktır.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 15 Haziran 2020 #9 Manjaro kde kullanıyorum gayet güzel özelleştirme yapabilirsiniz.
G GNU/Emre Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #10 Estetikci dedi: Ben modern olan, MacOS'a benzetebileceğim, hafif bir sürüm arıyorum. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Elemantary os olabilir ya da kde kurarsın kendin özelleştirirsin.
Estetikci dedi: Ben modern olan, MacOS'a benzetebileceğim, hafif bir sürüm arıyorum. Hangisi? Genişletmek için tıkla... Elemantary os olabilir ya da kde kurarsın kendin özelleştirirsin.