3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 21 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Manjaro KDE kullanıyorum fakat sistemi nasıl kapattıysam öyle açılıyor. Yani bir uygulama açıkken kapatıyorsam sistemi yeniden başlattığımda veya açtığımda o uygulama geri açılıyor. Nasıl çözebilirim? @Bsd Kaymak @OzgunP @Arsenik @Zurnadürüm @runit @Dengesiz Kokarca @cengover_ekin Dosya Ekleri Screenshot_20210321_135509.png 151,5 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 21 Mart 2021
Arkadaşlar Manjaro KDE kullanıyorum fakat sistemi nasıl kapattıysam öyle açılıyor. Yani bir uygulama açıkken kapatıyorsam sistemi yeniden başlattığımda veya açtığımda o uygulama geri açılıyor. Nasıl çözebilirim? @Bsd Kaymak @OzgunP @Arsenik @Zurnadürüm @runit @Dengesiz Kokarca @cengover_ekin
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Mart 2021 #2 Bilgisayarı kapatmayıp derin uyku moduna geçiyor olabilir misiniz?
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 21 Mart 2021 #3 cengover_ekin dedi: Bilgisayarı kapatmayıp derin uyku moduna geçiyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kapatıyorum. Yeniden başlattığımda da aynı.
cengover_ekin dedi: Bilgisayarı kapatmayıp derin uyku moduna geçiyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kapatıyorum. Yeniden başlattığımda da aynı.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Mart 2021 #4 342746 dedi: Hayır hocam kapatıyorum. Yeniden başlattığımda da aynı. Genişletmek için tıkla... Aklımaa ilk bu seçenek gelmişti. Daha önce de benzer sorunla karşılaşmamıştım. Bu sebeple çözüm yok aklımda. Araştırayım biraz, bulduklarımı yazarım.
342746 dedi: Hayır hocam kapatıyorum. Yeniden başlattığımda da aynı. Genişletmek için tıkla... Aklımaa ilk bu seçenek gelmişti. Daha önce de benzer sorunla karşılaşmamıştım. Bu sebeple çözüm yok aklımda. Araştırayım biraz, bulduklarımı yazarım.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 21 Mart 2021 #5 cengover_ekin dedi: Aklımaa ilk bu seçenek gelmişti. Daha önce de benzer sorunla karşılaşmamıştım. Bu sebeple çözüm yok aklımda. Araştırayım biraz, bulduklarımı yazarım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağ olun.
cengover_ekin dedi: Aklımaa ilk bu seçenek gelmişti. Daha önce de benzer sorunla karşılaşmamıştım. Bu sebeple çözüm yok aklımda. Araştırayım biraz, bulduklarımı yazarım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağ olun.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 22 Mart 2021 #6 Masaüstü Oturumu kısmına gelip, oturum açma ile ilgili değiştirdiğin ayarı eski haline getir.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #7 OzgunP dedi: Masaüstü Oturumu kısmına gelip, oturum açma ile ilgili değiştirdiğin ayarı eski haline getir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ama şimdi Manjaro'yu kaldırdım Arco'ya geçeceğim.
OzgunP dedi: Masaüstü Oturumu kısmına gelip, oturum açma ile ilgili değiştirdiğin ayarı eski haline getir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ama şimdi Manjaro'yu kaldırdım Arco'ya geçeceğim.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 22 Mart 2021 #8 342746 dedi: Teşekkür ederim hocam ama şimdi Manjaro'yu kaldırdım Arco'ya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ama rapor edip kilitletseydiniz konuyu, böylesi daha güzel olurdu, vakit ziyan olmazdı. KDE kullanmıyorum, çözümü için biraz bakındım sadece.
342746 dedi: Teşekkür ederim hocam ama şimdi Manjaro'yu kaldırdım Arco'ya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ama rapor edip kilitletseydiniz konuyu, böylesi daha güzel olurdu, vakit ziyan olmazdı. KDE kullanmıyorum, çözümü için biraz bakındım sadece.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 22 Mart 2021 #9 OzgunP dedi: Rica ederim, ama rapor edip kilitletseydiniz konuyu, böylesi daha güzel olurdu, vakit ziyan olmazdı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın düşünemedim, şimdi raporlayacağım. Son düzenleme: 22 Mart 2021
OzgunP dedi: Rica ederim, ama rapor edip kilitletseydiniz konuyu, böylesi daha güzel olurdu, vakit ziyan olmazdı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın düşünemedim, şimdi raporlayacağım.