Manjaro Linux görev çubuğu kayboldu

River P.

Decapat
Manjaro Linux Xfce'yi sistemime yükledim. Yaklaşık 6 saatten beri sıkıntı yoktu. Simge paketini değiştirmek istedim ve harici olarak simge paketini user/.icons içine attım. Daha sonra ayarladım ancak ayarladığım andan beri görev çubuğu görünmüyor ve sistem uygulamalarına giriş yapamıyorum. Linux forumlarında da bu konu hakkında hiçbir konu bulamadım.
Başlatırken şöyle bir hata alıyorum, sonra sisteme giriyor ama sistem uygulamalarına ve görev çubuğuna ulaşamıyorum.

IMG_20210113_042254.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Kde'de alt+boşluk tuşuna basınca yukarıda bir arama yeri çıkıyordu normal arama işlevini görüyordu, siz de bir deneyin belki çalışır.

Tyy ekranında sizden kullanıcı adı ve şifre istiyor mu? İstiyorsa kullanıcı adı ve şifreyi girin sonra "ctrl+alt+t" tuşlarını basın sonra terminale bu komutu verin.

Kod:
xfce4-settings-manager

Ayarlar içinde panel bölümü var oradan panel ekleyim gerekli ayarları yapın.
Yukarıdaki bazen çalışmayabiliyor onlar olmazsa bunları deneyin.

Kod:
xfce4-settings
xfce4-settings-manager
xfce-mcs-manager

Son düzenleme:
Tyy ekranında sizden kullanıcı adı ve şifre istiyor mu? İstiyorsa kullanıcı adı ve şifreyi girin sonra "ctrl+alt+t" tuşlarını basın sonra terminale bu komutu verin.

Kod:
xfce4-settings-manager

Ayarlar içinde panel bölümü var oradan panel ekleyim gerekli ayarları yapın.
Yukarıdaki bazen çalışmayabiliyor onlar olmazsa bunları deneyin.

Kod:
xfce4-settings
xfce4-settings-manager
xfce-mcs-manager
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Kısayolu denedim ancak terminal dahil hiçbir sistem uygulaması açılmıyor. Sanırım Manjaro'yu yeniden yükleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı