LinuxSeven Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Merhaba. 1. sürücüme Manjaro Xfce kurdum. SSD'me elemantary OS kurdum ama GRUB ekranında göremiyorum. GRUB customizer kuramıyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba. 1. sürücüme Manjaro Xfce kurdum. SSD'me elemantary OS kurdum ama GRUB ekranında göremiyorum. GRUB customizer kuramıyorum. Nasıl yapabilirim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2022 #2 Ubuntu ve türevlerinde GRUB ayarları /etc/default/grub içerisinde bulunuyor. Yönetici haklarıyla açıp düzenleyebilirsiniz. Değişikliklerin kaydı için yönetici haklarıyla update-grub komutu çalıştırılmalıdır.
Ubuntu ve türevlerinde GRUB ayarları /etc/default/grub içerisinde bulunuyor. Yönetici haklarıyla açıp düzenleyebilirsiniz. Değişikliklerin kaydı için yönetici haklarıyla update-grub komutu çalıştırılmalıdır.
2 277726 Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 16 26 Eylül 2022 #3 GRUB-customizer'den başlatma kodlarını ilk başta başlatılan Disk'e yüklü olan distro da ki 40_custom'a ekleyip GRUB güncellersen halledersin.
GRUB-customizer'den başlatma kodlarını ilk başta başlatılan Disk'e yüklü olan distro da ki 40_custom'a ekleyip GRUB güncellersen halledersin.