Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Soru başlıkta. Not: Şu an Manjaro kullanıyorum. Hiç Kimse Bir Şey Yazmıyor. Konu Kapatılabilir. Son düzenleme: 5 Kasım 2021
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #2 Amatist ilter dedi: Soru başlıkta. Not: Şu an Manjaro kullanıyorum. Hiç Kimse Bir şey Yazmıyor. Konu Kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Manjaro ne kadar yeterli derken ne demek istiyorsunuz?
Amatist ilter dedi: Soru başlıkta. Not: Şu an Manjaro kullanıyorum. Hiç Kimse Bir şey Yazmıyor. Konu Kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Manjaro ne kadar yeterli derken ne demek istiyorsunuz?
Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #3 KyryloDN dedi: Manjaro ne kadar yeterli derken ne demek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bi İşletim Sistemine Göre
KyryloDN dedi: Manjaro ne kadar yeterli derken ne demek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bi İşletim Sistemine Göre
hursitwww Kilopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 446 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #4 Amatist ilter dedi: Bi İşletim Sistemine Göre Genişletmek için tıkla... İşini görüyorsa yeterlidir. Görmüyorsa yetersizdir. Bunun belli bir kuralı yok.
Amatist ilter dedi: Bi İşletim Sistemine Göre Genişletmek için tıkla... İşini görüyorsa yeterlidir. Görmüyorsa yetersizdir. Bunun belli bir kuralı yok.