Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Merhaba, gectigimiz gunlerde Dual boot Manjaro kurdum ve Minecraft oynarken neden 60-70 FPS aldigim aklima takildi, F3 tusuna bastim ve kullandigi GPU'nun Intel UHD Graphics oldugunu gordum. Ekran kartim NVIDIA GTX 1660 Ti Max Q-design. Oyunun ekran kartimi kullanmasini nasıl saglayabilirim?
Merhaba, gectigimiz gunlerde Dual boot Manjaro kurdum ve Minecraft oynarken neden 60-70 FPS aldigim aklima takildi, F3 tusuna bastim ve kullandigi GPU'nun Intel UHD Graphics oldugunu gordum. Ekran kartim NVIDIA GTX 1660 Ti Max Q-design. Oyunun ekran kartimi kullanmasini nasıl saglayabilirim?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.490 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 28 Temmuz 2024 #2 Laptopunda varsa MUX aç. Sadece NVIDIA kalsın.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 F4T1H dedi: Laptopunda varsa MUX aç. Sadece NVIDIA kalsın. Genişletmek için tıkla... Nasil acicam onu linuxda?
F4T1H dedi: Laptopunda varsa MUX aç. Sadece NVIDIA kalsın. Genişletmek için tıkla... Nasil acicam onu linuxda?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.490 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 28 Temmuz 2024 #4 Nuteramiruku dedi: Nasil açacağım onu Linux'da? Genişletmek için tıkla... Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin
Nuteramiruku dedi: Nasil açacağım onu Linux'da? Genişletmek için tıkla... Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #5 F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkurler, yakinda bakacagim. F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Baktım yok sanırım, hangi sekmede olması gerekiyordu? Ve başka bir yöntem var mı nvidia'ya geçmek için? F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Aslinda Arch'ta nvidia suruculeri yuklu gelmedigi icin de olabilir, suruculeri yuklememistim. Suruculeri kurmayi deneyecegim. F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 29 Temmuz 2024
F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkurler, yakinda bakacagim. F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Baktım yok sanırım, hangi sekmede olması gerekiyordu? Ve başka bir yöntem var mı nvidia'ya geçmek için? F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Aslinda Arch'ta nvidia suruculeri yuklu gelmedigi icin de olabilir, suruculeri yuklememistim. Suruculeri kurmayi deneyecegim. F4T1H dedi: Cihazında "varsa" BIOS'tan açabilirsin Genişletmek için tıkla... Olmadı.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #6 Windows kaç kullanıyorsun?
archenjoyer Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 370 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #7 Nuteramiruku dedi: Anladim teşekkürler, yakinda bakacagim. Baktım yok sanırım, hangi sekmede olması gerekiyordu? Ve başka bir yöntem var mı NVIDIA'ya geçmek için? Aslinda Arch'ta NVIDIA suruculeri yuklu gelmedigi icin de olabilir, suruculeri yuklememistim. Suruculeri kurmayi deneyecegim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Optimus Manager'i dener misiniz, ancak sadece xorgda çalışıyor. GitHub - Askannz/optimus-manager: A Linux program to handle GPU switching on Optimus laptops.
Nuteramiruku dedi: Anladim teşekkürler, yakinda bakacagim. Baktım yok sanırım, hangi sekmede olması gerekiyordu? Ve başka bir yöntem var mı NVIDIA'ya geçmek için? Aslinda Arch'ta NVIDIA suruculeri yuklu gelmedigi icin de olabilir, suruculeri yuklememistim. Suruculeri kurmayi deneyecegim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Optimus Manager'i dener misiniz, ancak sadece xorgda çalışıyor. GitHub - Askannz/optimus-manager: A Linux program to handle GPU switching on Optimus laptops.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #8 archenjoyer dedi: Optimus Manager'i dener misiniz, ancak sadece xorgda çalışıyor. GitHub - Askannz/optimus-manager: A Linux program to handle GPU switching on Optimus laptops. Genişletmek için tıkla... Ilk onu denemistim programı çalıştırmaya çalıştığımda hiç bir şey açılmamıştı GhOstseOul dedi: Windows kaç kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 11 kullanıyorum.
archenjoyer dedi: Optimus Manager'i dener misiniz, ancak sadece xorgda çalışıyor. GitHub - Askannz/optimus-manager: A Linux program to handle GPU switching on Optimus laptops. Genişletmek için tıkla... Ilk onu denemistim programı çalıştırmaya çalıştığımda hiç bir şey açılmamıştı GhOstseOul dedi: Windows kaç kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... 11 kullanıyorum.
archenjoyer Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 370 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #9 Nuteramiruku dedi: Ilk onu denemistim programı çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir şey açılmamıştı. 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Usage kısmına baktınızmı.
Nuteramiruku dedi: Ilk onu denemistim programı çalıştırmaya çalıştığımda hiçbir şey açılmamıştı. 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Usage kısmına baktınızmı.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #10 Nuteramiruku dedi: Ilk onu denemistim programı çalıştırmaya çalıştığımda hiç bir şey açılmamıştı 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Belki bu konu işinize yarar... Windows 11 Varsayılan GPU Nasıl Ayarlanır
Nuteramiruku dedi: Ilk onu denemistim programı çalıştırmaya çalıştığımda hiç bir şey açılmamıştı 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Belki bu konu işinize yarar... Windows 11 Varsayılan GPU Nasıl Ayarlanır