Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 20 Eylül 2020 #1 Ben bir video izledim ve yapamadım. Manjaro'da Boot Logosunu nasıl aktif ederiz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 20 Eylül 2020 #2 Willem Flakkomenstein dedi: Ben bir video izledim ve yapamadım. Manjaro'da Boot Logosunu nasıl aktif ederiz? Genişletmek için tıkla... Ya Plymouth kullanacaksın ya da deferred takeover aktif bir kernel.
Willem Flakkomenstein dedi: Ben bir video izledim ve yapamadım. Manjaro'da Boot Logosunu nasıl aktif ederiz? Genişletmek için tıkla... Ya Plymouth kullanacaksın ya da deferred takeover aktif bir kernel.
Y yolcu Kilopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 897 Makaleler 6 Çözümler 17 21 Eylül 2020 #3 Manjaro kerneli bootsplash yaması içermektedir, bu yüzden kurabilirsiniz. ilk olarak bootspalsh için gerekli paketleri kurun. sudo pacman -S bootsplash-systemd bootsplash-theme-xfce Daha sonra gerekli ayarlamaları yapın. sudo nano /etc/mkinitcpio.conf HOOKS kısmına gelin ve baştan ikinci sıraya bootsplash parametresini ekleyin. HOOKS=(base bootsplash-xfce udev autodetect modconf block filesystems keyboard fsck) Genişletmek için tıkla... Şimdi grub ayarlarını yapma sırası. sudo nano /etc/default/grub Bu satırı aşağıdaki gibi değiştirin GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT= Bu satırda quiet seçeneği varsa silin. GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT=bootsplash.bootfile=bootsplash-themes/xfce/bootsplash Genişletmek için tıkla... initramfs güncellemek için, kullandığınız kernel sürümüne göre aşağıdaki komutu değiştirin. sudo mkniticpio -p linux54 Son olarak grub güncelemesi ile işlem bitmiştir. sudo update-grub
Manjaro kerneli bootsplash yaması içermektedir, bu yüzden kurabilirsiniz. ilk olarak bootspalsh için gerekli paketleri kurun. sudo pacman -S bootsplash-systemd bootsplash-theme-xfce Daha sonra gerekli ayarlamaları yapın. sudo nano /etc/mkinitcpio.conf HOOKS kısmına gelin ve baştan ikinci sıraya bootsplash parametresini ekleyin. HOOKS=(base bootsplash-xfce udev autodetect modconf block filesystems keyboard fsck) Genişletmek için tıkla... Şimdi grub ayarlarını yapma sırası. sudo nano /etc/default/grub Bu satırı aşağıdaki gibi değiştirin GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT= Bu satırda quiet seçeneği varsa silin. GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT=bootsplash.bootfile=bootsplash-themes/xfce/bootsplash Genişletmek için tıkla... initramfs güncellemek için, kullandığınız kernel sürümüne göre aşağıdaki komutu değiştirin. sudo mkniticpio -p linux54 Son olarak grub güncelemesi ile işlem bitmiştir. sudo update-grub