H HaktanKul11 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Programlama üzerine uğraşıyorum ve kendime bir dağıtım arıyordum. Manjaro ile karşılaştım. Programlama için iyi bir dağıtım mı sizce? Arch bilgisine sahibim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2022
Programlama üzerine uğraşıyorum ve kendime bir dağıtım arıyordum. Manjaro ile karşılaştım. Programlama için iyi bir dağıtım mı sizce? Arch bilgisine sahibim.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 9 Temmuz 2022 #2 Evet geçebilirsiniz gayet güzel.
H HaktanKul11 Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #3 444617 dedi: Evet geçebilirsiniz gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Manjaro full ile minimal arasındaki fark nedir peki
444617 dedi: Evet geçebilirsiniz gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Manjaro full ile minimal arasındaki fark nedir peki
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 9 Temmuz 2022 #4 HaktanKul11 dedi: Manjaro full ile minimal arasındaki fark nedir peki Genişletmek için tıkla... Steam ve Office uygulamaları geliyor.
HaktanKul11 dedi: Manjaro full ile minimal arasındaki fark nedir peki Genişletmek için tıkla... Steam ve Office uygulamaları geliyor.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.214 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 Hangi dağıtıma geçerseniz geçin yapacağınız programlamada bir fark oluşmayacak. Şu olayın dağıtım bazlı olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba...
Hangi dağıtıma geçerseniz geçin yapacağınız programlamada bir fark oluşmayacak. Şu olayın dağıtım bazlı olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba...
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 Bsd Kaymak dedi: Hangi dağıtıma geçerseniz geçin yapacağınız programlamada bir fark oluşmayacak. Şu olayın dağıtım bazlı olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba... Genişletmek için tıkla... Aslında dağıtımlar arasında pek fark yok aynı kerneli, önyükleyiciyi, masaüstü ortamını, pencere yöneticisini kullanıyorlar.
Bsd Kaymak dedi: Hangi dağıtıma geçerseniz geçin yapacağınız programlamada bir fark oluşmayacak. Şu olayın dağıtım bazlı olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba... Genişletmek için tıkla... Aslında dağıtımlar arasında pek fark yok aynı kerneli, önyükleyiciyi, masaüstü ortamını, pencere yöneticisini kullanıyorlar.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Temmuz 2022 #7 Eren133 dedi: Aslında dağıtımlar arasında pek fark yok aynı kerneli, önyükleyiciyi, masaüstü ortamını, pencere yöneticisini kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hepsi ayni masaustu ve pencere yöneticisi kullanmiyor.
Eren133 dedi: Aslında dağıtımlar arasında pek fark yok aynı kerneli, önyükleyiciyi, masaüstü ortamını, pencere yöneticisini kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hepsi ayni masaustu ve pencere yöneticisi kullanmiyor.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #8 357971 dedi: Hepsi ayni masaustu ve pencere yöneticisi kullanmiyor. Genişletmek için tıkla... KDE, GNOME, Xfce vs LightDM, SDDM vs Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
357971 dedi: Hepsi ayni masaustu ve pencere yöneticisi kullanmiyor. Genişletmek için tıkla... KDE, GNOME, Xfce vs LightDM, SDDM vs
doloreshaze Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 28 Temmuz 2022 #9 Vallaha ben geçtim Pop! OS'dan daha iyi gibi Manjaro ama baya karışık geldi.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Temmuz 2022 #10 Hocam ben kullanıyorum gayet kullanışlı ve stabil bir Arch dağıtımı. Yazılım içinde uygundur. Ben Minimal ve Xfce versiyonunu kullanıyorum öneriririm
Hocam ben kullanıyorum gayet kullanışlı ve stabil bir Arch dağıtımı. Yazılım içinde uygundur. Ben Minimal ve Xfce versiyonunu kullanıyorum öneriririm