lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.140 Çözümler 3 Yer Ankara 23 Mart 2021 #1 Manjaro'da run paketleri kurulabilir mi? Ekran kartım (ATI HD 4850) için sürücü buldum ancak sitede run paketi var. Bunu nasıl yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Manjaro'da run paketleri kurulabilir mi? Ekran kartım (ATI HD 4850) için sürücü buldum ancak sitede run paketi var. Bunu nasıl yükleyebilirim?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 23 Mart 2021 #2 lavanta dedi: Manjaro'da run paketleri kurulabilir mi? Ekran kartım (ATI HD 4850) için sürücü buldum ancak sitede run paketi var. Bunu nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... .run uzantılı dosyanın bulunduğu dizine gidip Sağ tık > Uçbirimde aç düğmesine basın. Sonrasında şu komutları girin. "xxxxx" yerine .run uzantılı dosyanın adını girin. [CODE lang="bash" title="Komutlar"]chmod +x ./xxxxxx.run sudo ./xxxxxx.run[/CODE]
lavanta dedi: Manjaro'da run paketleri kurulabilir mi? Ekran kartım (ATI HD 4850) için sürücü buldum ancak sitede run paketi var. Bunu nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... .run uzantılı dosyanın bulunduğu dizine gidip Sağ tık > Uçbirimde aç düğmesine basın. Sonrasında şu komutları girin. "xxxxx" yerine .run uzantılı dosyanın adını girin. [CODE lang="bash" title="Komutlar"]chmod +x ./xxxxxx.run sudo ./xxxxxx.run[/CODE]
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.140 Çözümler 3 Yer Ankara 23 Mart 2021 #3 Teşekkürler. Eve gidince yedek alıp deneyeyim.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 23 Mart 2021 #4 Bu dosyayı kuramazsın zaten, kurarsan da sistemin açılamaz hale gelir. Dosya, desteği biten bir sürücüyü içeriyor.
Bu dosyayı kuramazsın zaten, kurarsan da sistemin açılamaz hale gelir. Dosya, desteği biten bir sürücüyü içeriyor.