- Makaleler
- 2
Manjaro'da Windows ISO dosyasını USB belleğe nasıl yazdırabilirim? Teşekkürler.
Ben yapamadım Ventoy ile, WoeUSB ile yapabildim. Neden olmadı bilmiyorum açıçası.Hocalarımın da dediği gibi Ventoy ile yapabilirsin yapamazsan Belena Etcher ile deneyebilirsin;
![]()
Help for installing balena etcher
Also noteworthy is that most manjaro editions already come with an application that can write bootable isos. For example, gnome edition comes with gnome-disks and popsicle, both of which are better than etcher.forum.manjaro.org
Ben yapamadım Ventoy ile, WoeUSB ile yapabildim. Neden olmadı bilmiyorum açıkçası.
Bende de onu vermişti sanırım, program açıkken USB'yi çıkartıp takınca düzelmişti sanırım.Hocam ben ikisi ile de yapamadım "USB bellek kullanılıyor." hatası verdi bana en kolayı belena etcher geldi.
Bende de onu vermişti sanırım, program açıkken USB'yi çıkartıp takınca düzelmişti sanırım.
Acele iş varsa akla gelmeyebiliyor bazen böyle şeyler. Benim de mantıksız işler yaptığım çoktur.Hocam benim herhalde en kötü huyum kolay yol varken zoru tercih etmek![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.