Manken olmak için boy uzatmak

Manken olmak için öncelikle boy şart değil. Yani 175 adamlar da manken oluyor. O sadece standartlar gereği koyulmuş bir boy. Ayrıca mankenlikte tip ve vücut oranları çok önemli. Mesela omuzların çok geniş ise manken olmazsın. Ya da kolların çok kalın ise olamazsın. Ayrıca bacakların mesela çarpık ise manken olamazsın. Bacak boyun belden ölçüldüğü zaman üstü vücudundan bir tık uzun olmalı vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Manken olmak için öncelikle boy şart değil. Yani 175 adamlar da manken oluyor. O sadece standartlar gereği koyulmuş bir boy. Ayrıca mankenlikte tip ve vücut oranları çok önemli. Mesela omuzların çok geniş ise manken olmazsın. Ya da kolların çok kalın ise olamazsın. Ayrıca bacakların mesela çarpık ise manken olamazsın. Bacak boyun belden ölçüldüğü zaman üstü vücudundan bir tık uzun olmalı vs.
Ölçtüm bacak boyum daha uzun omuzlar aşırı uzun değil ve vucüt var karın kası falan ahaha yani tek boy eksik şuanda.

Selam ileride manken olmak istiyorum ama şartlarına baktığımda en az 1,80 boyunda olmam lazimmiş benim yaş 17 boy 1,76 daha fazla uzamak için ne yapabilirim 1cm fark bile benim için çok önemli.
Manken olmak için boydan daha önemli faktörler var öncelikle vücudun orantılı olmalı birazda güzel olmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı