A Alperella Centipat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 71 4 Şubat 2021 #11 F16C dedi: Geforce RTX3070 MANLI 8GB: Amazon.de: Electronics & Photo Geforce RTX3070 MANLI 8GB: Amazon.de: Electronics & Photo www.amazon.de Burda bir satıcıda 6800. İlgilenenler için. Genişletmek için tıkla... aynı linkten bahsediyoruz indirim kartım var o yüzden 6100 e denk geliyor 2 hafta sonra arkadaşım gelicek almanyadan onunla getirtmeyi planlıyorum
F16C dedi: Geforce RTX3070 MANLI 8GB: Amazon.de: Electronics & Photo Geforce RTX3070 MANLI 8GB: Amazon.de: Electronics & Photo www.amazon.de Burda bir satıcıda 6800. İlgilenenler için. Genişletmek için tıkla... aynı linkten bahsediyoruz indirim kartım var o yüzden 6100 e denk geliyor 2 hafta sonra arkadaşım gelicek almanyadan onunla getirtmeyi planlıyorum
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 4 Şubat 2021 #12 Alperella dedi: Aynı linkten bahsediyoruz indirim kartı oldugu için 6100 e denk geliyor, 2 hafta sonra arkadaşım gelicek Almanya'dan onunla getirtmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam bu fiyata kaçmaz. Arkadaşınıza söyleyin bir an önce alsın derim stok bitmeden.
Alperella dedi: Aynı linkten bahsediyoruz indirim kartı oldugu için 6100 e denk geliyor, 2 hafta sonra arkadaşım gelicek Almanya'dan onunla getirtmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam bu fiyata kaçmaz. Arkadaşınıza söyleyin bir an önce alsın derim stok bitmeden.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 4 Şubat 2021 #13 Alperella dedi: aynı linkten bahsediyoruz indirim kartım var o yüzden 6100 e denk geliyor 2 hafta sonra arkadaşım gelicek almanyadan onunla getirtmeyi planlıyorum Genişletmek için tıkla... Alsın hocam kesinlikle.
Alperella dedi: aynı linkten bahsediyoruz indirim kartım var o yüzden 6100 e denk geliyor 2 hafta sonra arkadaşım gelicek almanyadan onunla getirtmeyi planlıyorum Genişletmek için tıkla... Alsın hocam kesinlikle.
A Alperella Centipat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 71 4 Şubat 2021 #14 Jotariel dedi: Hocam ürün Türkiye'de satılmıyor nereden buldunuz ikinci el mi? Page error. Genişletmek için tıkla... attığınız linkte 14 gb ddr6 memory diyor 3070 in 14 gb versiyonumu var ? pardon gbps diyormuş
Jotariel dedi: Hocam ürün Türkiye'de satılmıyor nereden buldunuz ikinci el mi? Page error. Genişletmek için tıkla... attığınız linkte 14 gb ddr6 memory diyor 3070 in 14 gb versiyonumu var ? pardon gbps diyormuş