Manor Lords indirime girer mi?

• Konuyu başlatan Efems
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 270

Efems

Decapat
Daha fazla  
Tarihin kendisini çok seven biri olarak strateji oyunlarına bayılıyorum. Manor Lords'u almak istiyorum ama 600 TL bir öğrenci için ciddi bir mebla. Oyun ilkbahar indirimlerinde indirime girer mi?

Not: Strateji oyunu tavsiyelerinize açığım.

Girer hocam sık sık indirime giriyor 14 dolara falan düşer. Mevsimsel indirimlerde çoğu oyun indirime giriyor.

Tarihin kendisini çok seven biri olarak strateji oyunlarına bayılıyorum. Manor Lords'u almak istiyorum ama 600 TL bir öğrenci için ciddi bir meblağ. Oyun ilkbahar indirimlerinde indirime girer mi?

En fazla %30 indirim almış muhtemelen gene o civarda bir oranda girer indirime hocam.

Tarihin kendisini çok seven biri olarak strateji oyunlarına bayılıyorum. Manor Lords'u almak istiyorum ama 600 TL bir öğrenci için ciddi bir meblağ. Oyun ilkbahar indirimlerinde indirime girer mi?

Dostum Xbox Game Pass alıp oradan oynabilirsin zaten çok içerik yok içinde ben bile senin ile aynı duygulara sahip olsam bile 10 saat sonra içerik bitiriyor.

İtemsatış'ta MENA keyi 400 TL Türkiye'de çalışıyor mu acaba?

Türkiye zaten MENA bölgesi diye geçiyor çalışır.

Dostum Xbox Game Pass alıp oradan oynabilirsin zaten çok içerik yok içinde ben bile senin ile aynı duygulara sahip olsam bile 10 saat sonra içerik bitiriyor.

Türkiye zaten MENA bölgesi diye geçiyor çalışır.
Teşekkür ederim, game pass alıp deneyeyim o zaman hoşuma giderse kalıcı olarak alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı