Manor Lords vs Wartales vs Age of Empires

Falconistt

Centipat
Daha fazla  
Bu oyunlardan hangisini önerirsiniz? Fiyat çok önemli değil zaten 4-5 dolar fark var en pahalı ile en ucuz olan ile arasında, oynanış olarak en çok zevk veren hangisidir?

Üçü de birbirinden farklı mekaniklere sahip oyunlar. Manor Lords daha çok kaynak yönetimi ve hayatta kalmaya odaklıyken Age of Empires ev yap, asker bas, savaş sistemine bağlı. Wartales'de de kaynak yönetimi var ama sıra tabanlı oluşu mesela bana göre değil. Bana sorarsanız Manor Lords alıp güncellemelerle birlikte geliştikçe yavaş yavaş şehirlerinizi ilerletirsiniz.

Üçü de birbirinden farklı mekaniklere sahip oyunlar. Manor Lords daha çok kaynak yönetimi ve hayatta kalmaya odaklıyken Age of Empires ev yap, asker bas, savaş sistemine bağlı. Wartales'de de kaynak yönetimi var ama sıra tabanlı oluşu mesela bana göre değil. Bana sorarsanız Manor Lords alıp güncellemelerle birlikte geliştikçe yavaş yavaş şehirlerinizi ilerletirsiniz.
Manor Lords erken erişimde şuan. Oyun sizce zamanla güncelleme getirip, daha da iyileştiriyorlar mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı